کد خبر: 3353273
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶

کردستان؛ آماده میزبانی از پیکر مطهر شهدای گمنام

گروه سیاسی: پیکر شهدای تازه تفحص شده در کردستان عراق، روز یکشنبه هفته آینده از مرز باشماق مریوان به کشور باز می گردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح دیروز، در جلسه هماهنگی آمادگی برای استقبال از پیکر شهدای تفحص شده، گفت: پیکرهای شهدای تازه تفحص شده در کردستان عراق هشتم شهریورماه از مرز بین‌المللی باشماق در شهر مریوان به کشور باز می‌گردند.
سردار سیدمحمد باقرزاده افزود: به دلیل ادامه عملیات کاوش در مناطق ذکر شده آمار نهایی این شهدا هنوز نهایی نشده است.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: پیکرهای طیبه شهدا در کردستان پس از استقبال توسط مردم غیور مریوان در صبح روز یکشنبه، وارد سقز و پس از تشییع در این شهر وارد دیواندره خواهند شد.
محمدرضا شرف‌بیانی، مدیرکل اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان نیز با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های اولیه در مرکز استان و شهرستان‌های مختلف انجام شده و ستادهای استقبال از شهدا نیز تشکیل شده است، اظهار کرد: این شهدا در روز نهم شهریورماه جاری رأس ساعت ۹:30 صبح مهمان مردم سنندج خواهند بود که امیدواریم با اطلاع‌رسانی‌های لازم بستر استقبال هرچه باشکوه از این شهدا فراهم شود.
از مردم کردستان به عنوان مردمی وفادار و قدردان خون شهدا نام برد و عنوان کرد: مردم فرهنگی و ولایت‌مدار کردستان در عرصه‌های مختلف با حضور با بصیرت و تأثیرگذار خود وفاداریشان را به نظام و شهدا ثابت کرده‌اند.
وی اعلام کرد: تقدیم بیش از ۲۳ هزار شهید انصار و مهاجر در خاک کردستان که پنج هزار و ۴۰۰ نفر از آنان از فرزندان کردستان بودند نشان از پایبندی و عمق ارادت مردم این خطه به انقلاب و ارزش‌های آن دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان از شناسایی یک شهید تازه تفحص شده متعلق به کردستان از روی تست DNA خبر داد و گفت: این شهید والامقام طی برنامه‌ای در چند روز آینده با حضور خانواده‌اش تشییع و به خاک‌ سپرده خواهد شد.
وی از استقبال از کاروان شهدای گمنام به عنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ در استان فرهنگی کردستان نام برد و بیان کرد: مردم این دیار همواره از پیکرهای شهدا استقبال گسترده و پرشوری کرده اند و در این آیین نیز بیشتر و بهتر از گذشته شهدای خود را بدرقه می کنند.
شرف‌بیانی از دستگاه‌های اجرایی نیز خواست زمینه برگزاری هرچه بهتر مراسمی در شأن نام و جایگاه شهدا را در استان فراهم کنند.

captcha