کد خبر: 3354568
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱

جامعه اسلامی به‌سوی تحقق حاکمیت فرهنگ قرآن حرکت کند

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه جامعه اسلامی باید به‌سوی تحقق حاکمیت فرهنگ قرآن در کشور حرکت کند، گفت: زندگی حقیقی و حیات طیبه در پرتو عمل به دستورها و رهنمودهای قرآن شکل می‌ گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه هدف از برگزاری محافل و مجالس قرآنی، توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی است، اظهار کرد: قرآن برای تعقل و تدبر در آن نازل شده است، قرآن همچون نوری، برای خروج از ظلمات و تاریکی‌ها آمده و وقتی که فتنه‌ها به انسان روی می‌آورد برای شناخت حق از باطل فقط باید به قرآن مراجعه کرد.

وی با اشاره به اینکه قرآن شفای بیماری‌های روحی،‌ جسمی و روانی است ادامه داد: آنجا که فشارهای روانی بر روح انسان حاکم می‌شود، قرآن و ذکر خداوند می‌تواند آرامش‌ بخش باشد.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه حضور و رفت و آمد به محافل قرآنی، مساجد و فراگیری احادیث پیامبر اسلام(ص) به انسان جاه و بزرگی می‌بخشد، تصریح کرد: رسالت همه اقشار جامعه فعالیت همه جانبه در عرصه ترویج و تبلیغ فعالیت‌های قرآنی است.

گلمیرزاده با اشاره به اهداف برگزاری محافل نورانی، عنوان کرد: ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی، رشد و تعالی معرفت دینی در پرتو انس با قرآن، ترویج فرهنگ تلاوت قرآن و ایجاد تقرب جوانان و نوجوانان با کلام الهی از اهداف برگزاری محافل انس با قرآن است.

وی با تاکید بر اینکه باید معارف و مفاهیم قرآن کریم را با توجه به علم و دانش روز به جوانان و دانشجویان منتقل کرد، ادامه داد: محافل انس با قرآن باید به ابزارهای روز و شیوه های مدرن مجهز شوند تا زمینه های جذب حداکثری جوانان و نوجوانان را در کنار سایر اقشار جامعه فراهم کنند.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه جامعه اسلامی باید به‌سوی تحقق حاکمیت فرهنگ قرآن در کشور حرکت کند، خاطرنشان کرد: زندگی حقیقی و حیات طیبه در پرتو عمل به دستورها و رهنمودهای قرآن شکل می‌ گیرد.

captcha