کد خبر: 3354595
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
موحدی‌کرمانی:

عزت دیروز و امروز ما به تبعیت از امام و رهبری است

گروه سیاسی: نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: هر چه عزت به دست آورده‌ایم به برکت تبعیت از امام در دیروز و رهبری در امروز است و باید در تمام شئون مطیع ولی‌فقیه باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی، نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه یکشنبه، 8 شهریور در مراسم گرامیداشت شهیدان باهنر، رجایی و شهدای دولت در محل حسینیه ثارالله مرکز استان گفت: امروز آمریکا دشمن ایران است به این دلیل که ایران ما اسلامی است و آنها نمی‌توانند، اسلام را تحمل کنند.
وی با بیان اینکه پیامبر اعظم(ص) آمده تا دین را به پیش ببرد، این سئوال را مطرح کرد که برای پیشبرد و غالب کردن نظام اسلامی چه باید کرد، بیان داشت: دشمن با تمام وجود ایستاده است و هیچ راهی وجود ندارد به غیر از اینکه انسان‌های مدافع حریم تربیت کرد که به جنگ دشمن بروند و خون کثیف آنها را بریزند و غالب شوند.
امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف نخستین مسئله‌ای که در جامعه زمان پیامبر اسلام(ص) مطرح شد، ارزش شهادت بود.
آیت‌الله موحدی‌کرمانی ادامه داد: ما باید در زمان خودمان کار فرهنگی انجام دهیم، همان فرهنگی که رهبری فرمود، سال، سال فرهنگ و اقتصاد است و فرهنگ مهمتر است و فرهنگ اسلامی را باید در دل‌ها نهادینه کرده و انسان‌ها را ولایی کنیم تا تابع ولی‌فقیه باشند.
وی افزود: مسئولان ولایی باشند نه با شعار بلکه با عمل و اگر توانستیم کمر همت را ببندیم و گناه را در جامعه کم و یا ریشه‌کن کنیم، مسئله مهمی است.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: شهادت و شهدا یکسان نیستند و درجات آنها از زمین تا آسمان فرق دارد.
موحدی‌کرمانی با طرح این سئوال که آیا کارهای فرهنگی برای بالا بردن فرهنگ اسلامی با ارزش‌تر است یا اینکه انسان در فصلی که باید بجنگد به جبهه برود و شهید شود، تصریح کرد: روایات ما می‌گوید، ارزش اولی بیشتر است.
وی عنوان کرد: چرا ارزش کتاب‌های شهید مطهری از خون شهید بالاتر است، زیرا شهید در مقطع خاصی جنگید، اما شهید مطهری با نوشتن کتاب‌ها پیوسته دین را تقویت می‌کند.
آیت‌الله موحدی‌کرمانی گفت: عامل شهادت شهید رجایی و شهید باهنر یک عنصر نفوذی به نام کشمیری و عامل شهادت شهید بهشتی فردی به نام کلاهی بود و هرچند شهید بهشتی خیلی زرنگ و قوی و در شناخت خطر ماهر بود، اما در عین حال یک منافق و عنصر نفوذی کلاه بر سر بهشتی می‌گذارد و این نشان می‌دهد، خطر نفاق بالاست.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: در همه جا باید تبعیت از امام معصوم(ع) و در زمان غیبت نیز تبعیت از ولی‌فقیه انجام شود.
آیت‌الله موحدی‌کرمانی افزود: هر چه عزت به دست آورده‌ایم به برکت تبعیت از امام در دیروز و رهبری در امروز است و باید در تمام شئون مطیع ولی‌فقیه باشیم.
وی اظهارکرد: اگر در فصل انتخابات رهبری بیاناتی داشتند، گوش به فرمان باشید و این رمز سعادت و عزت ماست و امروز هم رهبری می‌فرماید، متوجه باشید، آمریکا در مقام نفوذ دادن خود در امور فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: هفته دولت است و مسئولان گزارش دهند، کدام برنامه اضافی و تکراری و کدام تشریفات و تجملات را حذف کردند و مردم را خوشحال کنند.

captcha