کد خبر: 3355924
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰

اولین یادواره شهدای منطقه مفتح تبریز و مدافعان حرم برگزار شد

گروه اجتماعی: اولین یادواره شهدای منطقه مفتح تبریز و مدافعان حرم با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر آن منطقه در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎‏المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اولین یادواره شهدای منطقه مفتح تبریز و مدافعان حرم با مشارکت فرهنگسرای الغدیر و سپاه عاشورای تبریز امروز، 10 شهریور در فرهنگسرای بزرگ الغدیر برگزار شد.

حجت‎الاسلام احمد حمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در این مراسم فرهنگ ایثار و شهادت را  عاملی موثر در مقابله با تهاجم فرهنگی عنوان کرد و گفت: مجموعه شهرداری و در رأس آن معاونت فرهنگی و اجتماعی تبریز برای توسعه فرهنگ شهروند اسلامی برنامه‌های متنوعی را در دست اجرا دارد که ازجمله آن می‌توان به سند توسعه فرهنگی و اجتماعی شهرداری اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه در تدوین این سند مقوله توسعه فرهنگ ایثارگری، شهادت و استقامت جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است افزود: از آنجایی که کشور ما مدیون خون پاک شهیدان گرانقدر است باید سرلوحه همه کارها و برنامه‌های فرهنگی در راستای حمایت و تقویت فرهنگ غنی ایثار و شهادت باشد.

حمیدی با اشاره به رسالت خطیر نهادهای فرهنگی و دستگاه‌های ذیربط در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و ادامه داد: در برابر هجمه‌های دشمن که با تمامی امکانات و ناتوی فرهنگی ارزش‌های اسلامی ما را نشانه گرفته است، باید امروز بیشتر از گذشته در تمامی محلات، مساجد و مناطق فرهنگی شهر در جهت نهادینه کردن فرهنگ ایرانی اسلامی، به خصوص فرهنگ ایثار و شهادت برنامه داشته باشیم.

captcha