گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نورالله مرادی، طراح ایده راهاندازی گروه خیرین فرهنگی و کارشناس ارشد مسائل فرهنگی با بیان این مطلب که این گروه به دنبال ساخت گونه ای آیین در جهان مدرن است، خاطر نشان کرد: ما به دنبال این بودیم تا از طریق فضای مجازی مجاز را به واقعیت و حقیقت پیوند دهیم و در این میان چیزی مهمتر و بالاتر از ساحت مقدس کلمه و کتاب نیست.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: به واسطه کتاب می توان قلب پها را به هم پیوند داده، عطوفت و مهربانی و نسبت خویشاوندی و محبت انسان ها به هم متصل کرده و مستحکمتر کرد.
وی بیان کرد: کتاب به راستی مقوله بسیار بسیار تاثیر گذار است. بنابراین نفس هدیه کتاب می تواند زمینه تفاهم، برادری، حسن اخلاق و نوع دوستی را بین انسان ها ترویج کند.
وی تأکید کرد: کسانی که با کتاب مانوس هستند نسبت به دیگر افراد پایبندی بیشتری به شعائر؛ قانون و مقررات دارند.
مرادی تصریح کرد: در گروه خیرین فرهنگی قصد داریم با هدیه دوست به دوست زمینه ای را فراهم کنیم که مردم با کتاب آشتی کنند؛ البته این آشتی کردن به معنی قهر و عدم علاقه مندی نیست بلکه به معنی نوشیدن کلمات و فراهم شدن بستری برای استفاده هرچه بیشتر از کتاب و فرصت تعمق و تعقل است.
وی اظهار کرد: خیرین فرهنگی با بهره گیری از کارکردهای نرم افزاری فرهنگ به دنبال گسترش حسن محبت، علاقه و نوع دوستی در بین مردم است.
رقیه بقایی