کد خبر: 3361098
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰

آیت‌الله صدیقی به عنوان جانشین دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر معرفی شد

گروه جامعه: آیت‌الله صدیقی در شانزدهمین اجلاس سالانه مسئولان و دبیران اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر به عنوان جانشین دبیرکل این بنیاد معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شانزدهمین اجلاس سالانه مسئولان و دبیران اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر امروز پنج‌شنبه 19 شهریور ماه با حضور حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد، نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران، حسین ظریف منش، مدیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر و سایر اعضای این بنیاد در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مدیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به اینکه برگزاری این نشست با هدف فراهم‌کردن مقدمات ورود به دهه امامت و ولایت و اجرای برنامه‌های ویژه این دهه برگزار می‌شود، گفت: بنیاد غدیر طی 15 سال اخیر ترویج و معرفی غدیر را وجهه همت خود قرار داده است و طی هشت سال اخیر نیز اولین بنیادی بوده که برنامه 20 ساله خود را ترسیم می‌کند.

کسانی که مسلمان نیستند نیز می‌توانند از حقیقت غدیر برای نجات خود استفاده کنند

وی از اجرای دو دسته برنامه در دهه امامت و ولایت شامل برنامه‌های گرامی‌داشت و ترویجی خبر داد و گفت: غدیر مضمونی متعلق به همه بشریت است و حتی کسانی که مسلمان نیستند نیز می‌توانند از حقیقت غدیر برای نجات خود استفاده کنند.

ظریف‌منش ادامه داد: 15 همایش علمی طی سال گذشته در خصوص غدیر برگزار شد که در سال جاری نیز برگزار می‌شوند، همچنین جشنواره شعر و آثار برتر دانشجویی نیز برپا خواهدشد.

مدیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر افزود: پس از قریب به سه سال تلاش با همکاری دانشگاه امام صادق(ع) و بنیاد بین‌المللی غدیر اسناد و مدارک نهج‌البلاغه جمع‌آوری شده و از این اثر رونمایی خواهد شد، همچنین کتاب «یک نکته از هزاران» شال خدمات آیت‌الله خزعلی، کتاب امیرالمومنین(ع) در بیانات مقام معظم رهبری و پاسخ به شبهات غدیر نیز رونمایی می‌شود.

اطعام هزاران نفر در غدیر

وی از اطعام هزاران نفر طی دهه امامت و ولایت نیز خبر داد و گفت: هر مسجد محوری نیز برنامه‌های ویژه غدیر خواهند داشت.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی‌فرد، نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پیام غدیر پیام رهبری و مدیریت صالحین است، گفت: ملت اگر می‌خواهد در کنار معارف دین در راه عزت جامعه اسلامی قدم بردارد باید تلاش کند غدیر را بزرگ بشمارد و دهه امامت و ولایت را به روزهای فریاد شایسته‌سالاری تبدیل کند.

ضرورت حمایت از پژوهش‌های حوزه غدیر

به گزارش ایکنا قرار بود در این مراسم رحمانی‌فضلی، وزیر کشور نیز حضور داشته باشد که به دلیل فوت برادرشان نتوانست در این مراسم حاضر باشد. بر همین اساس امیری، قائم مقام وزیر کشور به نیابت از وی طی سخنانی ضمن انتقاد از اینکه در حوزه حقوقی و فلسفی به امر پژوهش و تحقیق در واقعه غدیر پرداخته نشده است، گفت: ضرورت دارد در رشته دکتری علوم حقوقی و فلسفی از پژوهش‌ در خصوص غدیر حمایت شود.

دستور وزیر کشور به استانداری‌ها جهت اهتمام جدی در حوزه غدیر

وی اعلام کرد: وزیر کشور به استانداری‌ها دستور داده است جهت ترویج فرهنگ غدیر کمال همکاری را داشته باشند و هر جا استانداری اهتمام جدی در این خصوص نداشت. این موضوع را به ما اطلاع دهید چرا که حمایت از موضوع غدیر برای ما حیاتی است.

رحمانی فضلی مسئول نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در وزارت کشور شد

در ادامه مراسم حکم رحمانی فضلی به عنوان مسئول نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در وزارت کشور قرائت شد و آیت‌الله صدیقی نیز به عنوان جانشین دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر معرفی شدند.

آیت‌الله صدیقی نیز طی سخنانی ضمن تشریح آیات مربوط به ولایت و غدیر، خواستار ترویج پیام غدیر مانند پیام عاشورا در فضای عمومی جامعه شد و گفت: ما انتظار داریم شعار غدیر مثل عاشورا در خانه‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس و ... برود و در فضای عمومی جامعه قرار بگیرد تا همه در این فضا تنفس کنند که برای این کار خلاقیت لازم است و باید به هر نحو از امیرالمومنین(ع) دفاع کرد.

اعطای احکام نمایندگی بنیاد غدیر در چند سازمان به مسئولان مربوطه و نمایش سخنرانی آیت‌الله خزعلی در خصوص غدیر ادامه بخش این مراسم بود.

سپس محمد نبی حبیبی، قائم مقام بنیاد بین‌الملی غدیر با اشاره طی سخنانی اعلام کرد: با مشورت و نظر آیت‌الله خزعلی آیت‌الله صدیقی به عنوان جانشین دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر انتخاب شد.

هر استان حداقل یک برنامه فاخر در حوزه غدیر خواهد داشت

حجت‌الاسلام موسوی مقدم، معاون سازمان صدا و سیما نیز طی سخنانی به برنامه‌های صدا و سیما طی دهه امامت و ولایت پرداخت و اعلام کرد: تمام مراکز استان‌ها طی این دهه به موضوع غدیر پرداخته و حداقل یک برنامه فاخر در این حوزه ارائه خواهند داد.

وی افزود: از ظرفیت شبکه‌های همسو که با سیاست‌های سازمان همراستا هستند که البته فقط شامل شبکه‌های اسلامی و شیعی نشده و شبکه‌های ضد استعماری را نیز شامل می‌شوند، نیز در دهه امامت و ولایت استفاده می‌شود و این موضوع در برخی شبکه‌های مسیحی نیز مطرح خواهد شد.

معاون سازمان صدا و سیما از برگزاری جشنواره‌های رادیو تلویزیون‌های همسو در ایران نیز خبر داد و گفت: سال بعد این جشنواره به میزبانی ایران برگزار می‌شود.

در ادامه این مراسم اعضا و نمایندگان حاضر به بیان پیشنهادها و نظرات خود در خصوص برنامه‌های دهه امامت و ولایت پرداختند.

captcha