مظاهر شهرانی، نماینده دانشگاه شهرکرد در کمیته علمی- پژوهشی کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به ارسال بیش از 100 مقاله به کمیته علمی پژوهشی کنگره سرداران و دو هزار و 400 شهید چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: به دلیل نامرتبط و یا تکراری بودن برخی از مقالات، تنها 40 مقاله به مرحله داوری رسیدهاند.
شهرانی با بیان اینکه 14 داور از استان مسئول بررسی و داوری آثار رسیده به کنگره هستند، افزود: نتایج برگزیدگان این مقالات تا پایان هفته آینده مشخص خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از میان مقالات ارسال شده به این کمیته هفت مقاله ممتاز و 24 مقاله برتر انتخاب خواهند شد و این آثار در مقالات علمی پژوهشی به چاپ میرسند.
شهرانی تهاجم فرهنگی و جهاد فرهنگی، نهادهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، دفاع مقدس و شهدا، آثار مربوط به ایثار، وصیتنامه، شهادت و شهدا و امام، ولایت فقیه، شهدا و دفاع مقدس را 15 محور اصلی این مقالات برشمرد.