کد خبر: 3362173
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۲
امامی تأکید کرد:

ایجاد شبکه سازی برای فعالیت‌های قرآنی

گروه فضای مجازی: یک مدرس دانشگاه از ضرورت ایجاد زیرساخت‌هایی(شبکه‌سازی) برای حوزه‌های قرآنی سخن به میان آورد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی بتوانیم زمینه‌های کاری بیشتری برای ترویج مفاهیم قرآنی در فضای مجازی فراهم کنیم.

حسین امامی، مدرس دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی خروج از حالت انفعالی در فضای مجازی اظهار کرد: بهترین راه برای خارج شدن از موضع انفعالی در فضای مجازی، تولید محتوای فارسی است. در این فضا به تازگی سهم وب سایت‌های فارسی زبان و تولید محتوای فارسی در اینترنت از هشت دهم درصد به یک درصد افزایش یافته است یعنی تولید محتوای فارسی نسبت به گذشته توانسته مقداری جهش یابد.

ضرورت وجود برنامه‌ریزی برای تحقق فرمایشات رهبری

وی افزود: باید برنامه‌ریزی‌هایی از سوی متولیان به منظور حفظ تمدن ایرانی اسلامی در حوزه فضای مجازی صورت بگیرد. زمانی که تولید محتوای زبان فارسی افزایش یافته است؛ در ادامه این جهش باید شاهد برنامه‌ریزی‌هایی نیز باشیم.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: یکی از بندهای مربوط به فناوری در برنامه ششم توسعه، افزایش سهم تولید محتوای فارسی در اینترنت است؛ بنابراین به واسطه برنامه‌ریزی مناسب از سوی متولیان امر می‌توانیم این درصدها را افزایش دهیم.

وی با اشاره به نقش نخبگان قرآنی در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر خارج شدن از حالت انفعالی در فضای مجازی اظهار کرد: ما باید این را در نظر داشته باشیم، مسائلی همچون موضوعات قرآنی باید به نوعی در فضای مجازی ترویج یابد البته این جمله به معنای تولید محتوای قرآنی از سوی مردم نیست؛ چراکه احتمال خطا بسیار است.

امامی اظهار کرد: طلاب، پژوهشگران دینی و قرآنی خودشان باید نسبت به تولید محتوای مباحث قرآنی فعالیت بیشتری داشته باشند که البته تولید محتوا صرفا به صورت متن نیست بلکه تولید محتوا در این فضا جذابیت‌های دیگری را می‌طلبد که می‌توان به جذابیت‌های چندرسانه‌ای و قابلیت‌های صوتی و تصویری اشاره کرد.

شورای عالی فضای مجازی جنبه سیاست‌گذاری دارد

وی با اشاره به وظایف نهادهای مختلف در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه فناوری اطلاعات گفت: شورای عالی فضای مجازی جنبه نظارتی و سیاستگذاری دارد، اما نهادهایی هستند که باید نسبت به زیرساخت و فراهم کردن آنها اقدام کنند. ما انتظار داریم زیرساخت‌هایی(شبکه‌سازی) برای حوزه‌های قرآنی صورت بگیرد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی بتوانیم زمینه‌های کاری بیشتری برای ترویج مفاهیم قرآنی در فضای مجازی فراهم کنیم.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: باید زیرساخت‌های لازم برای تولید محتوای قرآنی برای نهادهای متولی و به ویژه نهادهای قرآنی فراهم شود. همچنین شورای عالی فضای مجازی هم در این زمینه می‌تواند جنبه نظارتی و سیاستگذاری داشته باشد.

captcha