کد خبر: 3362205
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶

امام جواد(ع) در داشتن صفات زیبای اخلاقی سرآمد همگان بود

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی حاجی‌آباد به مناسبت سالروز شهادت امام جواد(ع) گفت: امام جواد(ع)در داشتن تمام صفات زیبای اخلاقی و انسانی سرآمد همگان بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام جلیل درویشی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی حاجی‌آباد دیروز، 21 شهریورماه ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام جواد(ع) اظهار کرد: پیشوای نهم شیعیان در سن هفت سالگی به امامت رسید و رهبری مسلمانان را بر عهده گرفت و دوران امامت آن حضرت مقارن با دو خلیفه عباسی مأمون و معتصم بود.
وی اظهار کرد: آن حضرت(ع) در داشتن تمام صفات زیبای اخلاقی و انسانی سرآمد همگان بود بخشندگی‌اش باعث شد که با القاب جواد، تقی و مرتضی شناخته شود.
درویشی با بیان اینکه آن حضرت(ع) به خاطر شکوه و جلال امام رضا(ع)در میان مردم شهرت خاصی داشت، افزود: امام جواد(ع) بعد از هجرت پدر بزرگوارش به ایران در مدینه ماند و یک بار به ایران سفر داشت و به مدینه بازگشت و امامت را بر عهده گرفت.
وی تصریح کرد: مأمون بعد از شهادت امام رضا(ع) به بغداد رفت و از این جهت که از کمالات علمی و معنوی امام جواد(ع) آگاه بود آن حضرت را به بغداد دعوت کرد و در بغداد مجلس بحث بین امام و دانشمندان گذاشت و در این راستا برتری امام بر همگان روشن شد.
وی در پایان بیان کرد: امام جواد(ع) به عنوان پاسدار حریم وحی از تفسیر غیرعقلانی قرآن مجید جلوگیری کرد،از جمله اقدام دیگر امام پاکسازی اطرافیانش از دوستان جاهل بود نهایتاً امام در سال 22 قمری در اوج جوانی به شهادت رسید و در کاظمین به خاک سپرده شد.

captcha