کد خبر: 3363258
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸
حجت الاسلام حمید محمدی:

مسابقات قرآن شرکت نفت در سال‌های آینده همراه با عترت باشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: مسابقات قرآن کریم شرکت نفت، بر مبنای آموزش پایه‌گذاری شود و همراه با قرآن و عترت برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسم اختتامیه مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن کریم که امروز 25 شهریور ماه در دانشکده نفت تهران با حضور مسئولان برگزار شد؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی طی سخنانی گفت: قرآن رسالت‌های بزرگی را برای هدایت بشر در جهت تحقق فلسفه خلقتش برعهده دارد.

محمدی افزود: از مهمترین وظایف ما کشف خود قرآن کریم است و قرآن، شفادهنده است، یعنی سقم است و سقم یعنی بیماری. بیماری‌ها سه جور هستند یا جسمانی، عقلانی و روحانی است و قرآن رفع سقم می‌کند و بیماری‌ها شفا می‌دهد و قرآن با معارف نابش همه کمبودهای عقلانی را شفا می‌دهد و به عنوان علم محض است و به عنوان تزکیه عمل می کند و تاثیرگذار جسمانی است.

قرآن، نسخه درمانی بیماری هاست

وی ادامه داد: قرآن، شفا است و اگر به عنوان یک بیمار به سمت قرآن رفته، قرآن نقش‌آفرینی می‌کند. امام علی (ع) می‌فرماید: «از قرآن استشفا کنید» و قرآن، بیماری‌های جسمانی، عقلانی و روحی را درمان می‌کند.
حجت الاسلام محمدی اظهار کرد: قرآن دارای دو مقام است و دارای دو تجلی است و در دو چهره نازل شده، یکی در چهره سمعی و دیگری در چهره بصری. یک تجلی در قالب سمع (قرائت و تلاوت) بود و یکی هم تجلی در کتابت است، لذا اول کسانی که بخواهند با قرآن ارتباط داشته باشند، ارتباط با این دو داشته باشند.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: قرآن کریم با معارف خود در عقل‌ها نفوذ می‌کند و با هنرش در قلب‌ها. با معارف نابش عقل ها را تسخیر می‌کند و با هنرهای بی بدیلش قلب‌ها را تسخیر می‌کند. کسی که وارد حوزه قرآن شود، باید در مسیر اجرایی کردن این حقایق ناب در زندگی و اجتماع خودش اقدام کند.

تربیت حافظ، حامل عامل مهم است

وی افزود: حفظ، انتقال قرآن به ذهن است و سپس به قلب و وجود فرد نفوذ می‌کند که به این فرد حامل می‌گویند که ما در شرکت ملی نفت به دنبال تربیت حافظ حامل عامل هستیم و این اثربخش است.

وی تصریح کرد: کسانی که در این مسابقات برگزیده شده‌اند دارای مسئولیت هستند و حق مسئولیت را در تلاوت ادا کنید. تلاوت و قرائت با یکدیگر متفاوت است؛ تلاوت، قرائت به قصد تبعیت است ولی قرائت تنها خواندن است ولی تلاوت به اجرا درآوردن آیات در زندگی است.

محمدی افزود: قرآن و عترت در کنار یکدیگر باید رشد داشته باشد و حقیقتی جدا نشدنی است و در شرکت ملی نفت هم قرآن و هم عترت را باهم  داشته باشیم و مسابقات سال آینده را بر اساس قرآن  و عترت رقم بزنیم و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را در کنار این دو داشته باشیم. جامعیت این مسابقات اقتضا می‌کند که مسابقات قرآن و عترت را داشته باشیم و دوره‌های آموزشی را در بخش‌های تلاوت، قرائت، مفاهیم و تفسیر جدی گرفته و دسته‌بندی کرده و مسابقات براساس این آموزش‌ها رقم بخورد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم وزارت نفت و شرکت ملی نفت با ترویج فرهنگ قرآنی، امسال از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان برترین دستگاه در میان وزارت‌خانه‌ها انتخاب شود.

captcha