کد خبر: 3365277
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶

مردم خراسان جنوبی ۶۶۱ میلیون تومان به جشن عاطفه‌ها کمک کردند

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام(ره) خراسان جنوبی گفت: در مرحله نخست برگزاری جشن عاطفه‌ها، تاکنون بیش از ۶۶۱ میلیون تومان کمک نقدی و غیر نقدی در استان جمع‌آوری‌شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام(ره)، سید رضا حسینی، معاون کمیته امداد امام(ره) خراسان جنوبی با قدردانی از مردم خیر و نیکوکار استان در کمک به دانش‌آموزان نیازمند، گفت: مردم سخاوتمند خراسان جنوبی در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریورماه با کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود در آستانه سال تحصیلی جدید لبخند شادی و همدلی به دانش آموزان نیازمند اهدا کردند.



وی به تعهد ۳۱ میلیون تومانی خیران و مسئولان اشاره کرد و افزود: در این مدت نیز ۸۷ میلیون تومان کمک نقدی و ۵۴۳ میلیون تومان غیر نقدی جمع‌آوری‌شده است و همچنان مردم خیر و نیکوکار می‌توانند کمک‌های خود را به این جشن اهدا کنند.



معاون کمیته امداد امام(ره) خراسان جنوبی بیان کرد: کمک‌های اهدایی مردم نیکوکار استان شامل البسه، کیف، کفش، لوازم‌التحریر و سایر مایحتاج زندگی به دانش آموزان نیازمند و بی‌بضاعت بوده است.



حسینی با اشاره به بیست و یکمین سال برگزاری جشن ملی عاطفه‌ها در کشور اظهار داشت: امسال این جشن در مرحله نخست، ۲۶ و ۲۷ شهریورماه در تعداد ۶۰۵ پایگاه کمیته امداد، مساجد، مراکز نیکوکاری، بسیج و مصلی های نماز جمعه برگزار شد.



وی با اشاره به ادامه روند کمک‌های مردم به جشن عاطفه‌ها گفت: مرحله دوم ۸ مهرماه نیز در ۸۲۵ پایگاه مدارس سراسر استان برگزار خواهد شد و دانش آموزان می‌توانند کمک‌های خود را به همنوعان خود اهدا کنند.



معاون کمیته امداد امام(ره) خراسان جنوبی به توزیع ۸۶ هزار پاکت ویژه جشن عاطفه‌ها در مدارس اشاره کرد و افزود: این پاکت‌های مخصوص ابتدای مهرماه در مدارس سراسر استان توزیع و دانش‌آموزان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را داخل این پاکت‌ها گذاشته و در روز جشن تحویل آموزشگاه دهند.



حسینی یادآور شد: در دو مرحله برگزاری جشن عاطفه‌ها تعداد یک هزار و ۷۸۱ نفر نیروی انسانی شامل امدادگران، فرهنگیان، بسیجیان و نیروهای افتخاری کار جمع‌آوری کمک‌ها را بر عهده داشته و خواهند داشت.

captcha