کد خبر: 3365571
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۲
کردی اعلام کرد:

برگزاری مسابقات قرآن و اذان در هفته دفاع مقدس در کوهبنان‌

گروه سیاسی: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کوهبنان برگزاری مسابقات قرآن و اذان‌، برگزاری یادواره شهدا‌، اجرای برنامه آبروی محله در مقابل منازل شهدا همراه ‌با قرائت زیارت عاشورا‌ و ... را از برنامه‌های هفته دفاع مقدس برشمرد‌.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، اکبر کردی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کوهبنان دیروز یکشنبه، 29 شهریور در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: دوران  دفاع مقدس ‌گنجینه‌ای ارزشمند برای مردم ایران اسلامی است که همه ساله با گذر زمان ناگفته‌های فراوانی از آن دوران بیان می‌شود.
وی افزود: ناپیدا‌ترین موضوع دفاع مقدس نقش آمریکاست، دشمن مرموزی که از آغاز جنگ با تشویق صدام مقدمات حمله به ایران را فراهم کرد و در حقیقت تجهیزات نظامی‌، غذایی‌، بهداشتی و ...‌ را در اختیار رژیم بعث قرار داد و تأکید کرد در مرحله اول زیر‌ساخت‌های کشور ایران هدف قرار گیرند‌.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کوهبنان تصریح کرد: هنوز هم استکبار جهانی دست از خباثت و دشمنی با ایران اسلامی برنداشته و همه روزه به شکلی مرموز و پنهان به کشور ما حمله‌ور می‌شود، لذا باید با بصیرت و هوشیاری مراقب حرکات و رفتار دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام باشیم‌.
وی عنوان کرد: گر چه جنگ سرد و دفاع رودررو را امروز نداریم، اما نباید غافل شویم ما در جنگ تمام عیار با دشمنان و بد‌خواهان نظام به ویژه آمریکا و ایادی او هستیم، اما به لطف خداوند‌، وجود مقام معظم رهبری ما در هر حال پیروز میدان خواهیم بود و همه ‌کسانی که در برابر ایران هستند محکوم به شکست هستند.
فرمانده‌ ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان گفت‌: یاد‌گاران جبهه و جنگ که کوله‌باری از تجربه را با خود دارند، امروزه باید در جبهه فرهنگی به جنگ علیه دشمن مبادرت ورزند و با تمام قدرت و‌ وجود ‌در انتقال  ارزش‌ها به نسل‌های بعدی بکوشند‌.
وی ادامه داد‌: فضا‌سازی و ساخت سنگر در برابر حوزه‌های مقاومت‌، غبار‌روبی‌، عطر‌افشانی و گلباران ‌قبور مطهر شهدا، برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی‌، برگزاری نمایشگاه عکس و پخش نشریات فرهنگی از جمله برنامه‌های هفته دفاع مقدس است‌.
کردی، حضور راویان و یاد‌گاران دوران دفاع مقدس در بین دانش‌آموزان مدارس و بیان خاطرات ارزشمند آن دوران‌، برگزاری شب شعر و خاطره‌، مانور رژه موتوری از حرم مطهر شهدای گمنام تا جوار قبور مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس، برگزاری نمایشگاه سیره و سبک شهدا را از دیگر برنامه‌های قابل اجرا در هفته دفاع مقدس عنوان کرد‌.
وی همچنین بر برگزاری مسابقات قرآن و اذان‌، برگزاری یادواره شهدا‌، نواختن زنگ مقاومت در مدارس، اجرای برنامه آبروی محله در مقابل منازل شهدا همراه ‌با قرائت زیارت عاشورا‌، نشست اختصاصی پیرامون بحث اقتصاد مقاومتی و ...‌ را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس برشمرد‌.

captcha