به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «cleveland.com»، این جلسات گفتوگوی قرآن ـ انجیل چندین سال است که به صورت مرتب در شهر کلیولند برگزار میشوند.
مراد گورر، رئیس بنیاد «نیاگارا» در کلیولند که یکی از شرکتکنندگان جلسات گفتوگوی قرآن ـ انجیل است، میگوید: این گروه شامل مسیحیان، مسلمانان و گاهی اوقات دوستان یهودی است.
وی افزود: ما تصمیم گرفتیم که هر سه هفته یکبار با هم دیدار کنیم زیرا ماهی یکبار برای ما کافی نبود.
گورر گفت که این گروه وابسته به هیچ گروه دینی یا سازمانی نیست و تنها متشکل از افرادی است که علاقمند به گسترش درک و گفتوگوهای بین ادیان هستند.
وی توضیح داد: ما در مورد بنیانهای مشترک دین خود صحبت میکنیم. به عنوان مثال داستان آفرینش یا داستان حضرت مریم (س) را به روایت مسلمانان و مسیحیان بررسی کردهایم.
مراد گورر گفت: در مورد مسیح(ع) به عنوان موعود مسیحیان و پیامبر بزرگ مسلمانان صحبت کردهایم. همچنین در میلاد مسیح(ع) و میلاد حضرت محمد(ص) به عنوان خاتم پیامبران الهی گفتوگو کردهایم و اینکه همه پیامبران در دین مسلمانان گرامی هستند و همه آنان را با درود خطاب میکنیم.
وی ادامه داد: گروه گفتوگوی قرآن ـ انجیل یک گروه فعال و پرانرژی است. این گروه در روزهای برفی و روزهای گرم تابستان گردهم میآیند و از کودک سه ماهه تا کهنسال 83 ساله در این جلسات شرکت میکنند.
رئیس بنیاد «نیاگارا» در کلیولند گفت: «جلسه خود را با صرف شامی دور هم شروع میکنیم. دوستان مسیحی ما به رژیم حلال ما علاقه نشان میدهند و ما غذاهای خود را با آنان سهیم میشویم.»
مراد گفت: سپس به مدت دو ساعت یک بحث زنده و پرانرژی داریم که معمولاً با یک داوطلب آغاز میشود. در یک جلسه در مورد انجیل و در جلسه بعد در مورد قرآن بحث میکنیم.
وی ادامه داد: گفتوگوهای ما شامل سوالها، توضیحات، اظهارنظرها، داستانها و خندهها است و گاهی اوقات سکوت بهترین پاسخ است در حالی که در حال فکر کردن و هضم کردن چیزهایی هستیم که یاد گرفتهایم.
مراد گورر گفت: ما تنها دو قانون داریم: ادیان مختلف را برای پیدا کردن شباهتها بررسی نمیکنیم و در مورد سیاست نیز صحبت نمیکنیم.
وی تأکید کرد: گروه گفتوگوی قرآن ـ انجیل ما یک معجزه است نه یک معجزه علمی یا معجزه طبیعت، بلکه یک معجزه خانواده انسانی است.
مراد گفت: خداوند در آیه 13 سوره حجرات میفرماید: «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُم مِّن ذَکَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ: هان اى مردم همانا ما شما را از یک مرد و یک زن آفریدهایم و شما را به هیئت اقوام و قبایلى در آوردهایم تا با یکدیگر انس و آشنایى یابید، بىگمان گرامىترین شما در نزد خداوند پرهیزگارترین شماست، که خداوند داناى آگاه است».