کد خبر: 3366265
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
رییس دانشگاه ارومیه در دیدار با هیات پژوهشی آلمان؛

پذیرش پناهجویان سوری، الگوی مسئولیت پذیری مشترک انسانی است

گروه اجتماعی: رییس دانشگاه ارومیه گفت: آنچه که گروه های تکفیری و تندرو انجام می دهند اسلام نیست و دین ما، دین صلح، گفتگو و تحمل و مدارا است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، دکتر حب نقی در دیدار با  هیأت پژوهشی آلمانی که در محل سالن شورای پردیس شهر برگزار شد، ضمن اشاره به نکاتی از سیره امیرالمومنین حضرت علی (ع) و ذکر خصایل جمیل آن امام همام، کتاب " خداوند علم و شمشیر" به قلم متفکر آلمانی( رودلف ژایگر) را مطرح نمود و افزود: امام علی (ع) آینه تمام نمای بشریت است که حد و مرز خاص زمانی و مکانی را نمی شناسد.

وی به گسترش تبادلات علمی و فرهنگی بین دانشگاه های معتبر دنیا و دانشگاه ارومیه اشاره کرد و افزود: پس از توافق هسته ای زمینه بسیار مناسبی پیدا شده تا این مبادلات بدون هیچ گونه بهانه ای گسترش یافته و موجبات تفاهم بهتر و شکوفایی علمی دانشگاه های کشور متقابل گردد.

رییس دانشگاه ارومیه از نقش دولت و ملت آلمان در پذیرش گرم پناهجویان سوری تشکر نمود و از آن به عنوان الگوی مسئولیت پذیری مشترک انسانی یاد کرد.

در ادامه پروفسور ماتیاس سرپرست گروه هیأت پژوهشی آلمانی دو هدف عمده علمی و شناخت ایران و گسترش همکاری علمی به ویژه بعد از توافق هسته ای را از اهداف دیدار خود و هیأت همراه برشمرد.

وی ضمن اشاره به برداشت غلط غربی ها از ایران و جوامع اسلامی به نقش مخرب و مغرضانه رسانه ها تاکید و افزود: ما آمده ایم تا به عنوان سفیر در برگشت، این پیش داوری ها را به چالش بکشیم و بگوییم که ایران چنین نیست.

captcha