کد خبر: 3369346
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۶

نفرات و گروه‌های برتر جشنواره «دف نوای رحمت» معرفی شدند

گروه هنر: نفرات و گروه‌های برتر پنجمین جشنواره سراسری دفنوازی «دف نوای رحمت»، امروز، سوم مهرماه در سنندج معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، آیین اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری دفنوازی «دف نوای رحمت» امروز جمعه (سوم مهرماه) در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار و نفرات و گروه‌های برتر آن مشخش شدند.
براساس اعلام نظر داوران، در رده سنی 13 تا 19 سال و در بخش بانوان، فرزانه معتمدی‌پور از خراسان رضوی اول شد و شیرین سرحدی و عطیه قلیجانی هردو از اصفهان به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.
در همین رده سنی و در بخش آقایان، پوریا رحمانی، سعید فرزانگان و شاهو رستمی راد هر سه از کردستان به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند.
در بخش تک‌نوازی بانوان و در رده سنی بزرگسال، آرزو قدیریان و صبا صالحی هر دو از کردستان به ترتیب به مقام اول و دوم دست یافتند و غزل رحیمی از خوزستان سوم شد.
در همین رده سنی و در بخش آقایان، فواد زارعی و احمد زارعی هر دو از کردستان به مقام اول و دوم دست یافتند و شهرام صادقی نیا از آذربایجان شرقی به مقام سوم این بخش دست بافت.
در بخش گروه‌نوازی نیز به ترتیب گروه «ریژنه» از کردستان مقام اول ، گروه «لیو» از خوزستان دوم و گروه «خاک نشین» از کردستان مقام سوم را کسب کردند.

captcha