گروه فضای مجازی: رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز، از کشف و ضبط بیش از ۸۵۰۰ بازی غیرمجاز در شهرستان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، خسرو کردمیهن به وضعیت اسفناک بازیهای غیرمجاز در کشور اشاره کرد و از عملیات پاکسازی در شهرستان اردبیل خبر داد.
کردمیهن ادامه داد: پیشتر اعلام کرده بودیم که با فعال شدن ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز در سراسر ایران، هر ماه با حضور ستاد مرکزی، دو مرکز استان مورد بازرسی و پاکسازی قرار خواهد گرفت.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز از جمعآوری بیش از 8500 بازی غیرمجاز در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: این تعداد بازی تنها در بازرسی از 6 واحد توزیع کشف شد که همین مسئله نشاندهنده وضعیت نامناسب بازار بازیهای رایانهای در شهرستانهاست.