کد خبر: 3372543
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
باحضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره شعر غدیریه بناب برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و اراد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: آئین اختتامیه و معرفی نفرات برتر پانزدهمین جشنواره شعر غدیریه بناب نهم مهرماه جاری با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، علی‌‎اکبر صفی‌‎پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی روز گذشته، 5 مهر در جمع خبرنگاران گفت: از سال گذشته برگزاری جشنواره شعر غدیریه بناب در تقویم معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده و امسال نیز در آئین اختتامیه پانزدهمین دوره جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور خواهد داشت.

وی با بیان اینکه این جشنواره با هدف تبیین ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی و شخصیت متعالی حضرت علی(ع) به زبان هنر برگزار می‏‌شود، تعمیق و ترویج آموزه‏‌های غدیر در سطح جامعه با استفاده از زبان شعر را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

صفی‌پور افزود: جشنواره شعر غدیریه شهرستان بناب همه‏‌ساله در آستانه عید سعید غدیرخم با حضور شعرای منطقه و کشور و در دو بخش اشعار ترکی و فارسی با موضوعاتی درخصوص حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) و ابعاد مختلف زندگی آن حضرت برگزار می‌شود.

یادآور می‎‏شود، جشنواره شعر غدیریه با گستره سراسری توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب برگزار می‌شود.

captcha