کد خبر: 3372584
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲

طنین تلاوت زیبای قرآنیان جان‌باخته به خاموشی نمی‌گراید

گروه فعالیت‌های قرآنی: فاضل عبیات، پیشکسوت قرآنی کشور و عضو هیئت‌مدیره جامعه قرآنی استان خوزستان در پیامی فاجعه منا را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، فاضل عبیات، پیشکسوت قرآنی کشور و عضو هیئت‌مدیره جامعه قرآنی استان خوزستان در پیامی که در اختیار ایکنای خوزستان قرار گرفت، فاجعه اسف‌بار منا را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا إلیه راجعون

ضایعه تأسف‌بار و جبران‌ناپذیر فقدان گل‌های نوشکفته قرآنی کشور را به ملت شریف ایران و بازماندگان آنها و بویژه به جامعه قرآنی کشور وجهان اسلام تسلیت می‌گویم.

عظمت و اندوه جانکاه این ضایعه زمانی عمیق‌تر و روشن‌تر می‌شود که بیندیشیم چه عوامل و شرایطی باید جمع شوند تا افرادی نظیر این عزیزان که براستی سرمایه‌های ناب معنوی و قرآنی ما بودند، در دامن این ملت پرورش و ظهور یابند.

اگر چه از افق تعالیم اسلامی چنین نهایتی برای زندگی دنیوی، یک سعادت بشمار می‌آید، اما ما از افق دیدمان و با معادلات خاکی خودمان این ضایعه را به حق دردناک و جبران‌ناپذیر می‌یابیم.

تلاوت‌های زیبای جناب حسنی کارگر و حسن دانش و ابتهالات جاویدان امین باوی و دیگر اعضای گروه تواشیح باقرالعلوم آبادان سرمایه‌ای جاویدان است و هرگز طنین و تأثیر بانگ خوش آنها به خاموشی نمی‌گراید.

از دست دادن این عزیزان زخمی عمیق بود که بر پیکره جامعه قرآنی ما وارد شد. رهروان راه قرآن تجلیل و تقدیر خود را از عزیزانشان با استقامت بر طریقت آنها و پاسداشت آئین آن‌ها به اثبات خواهند رساند».

captcha