
علی عمرانیورامین، کارگردان نمایش «فرشته ماهیها در خاک» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: نمایش خیابانی «فرشته ماهیها در خاک» در مورد جنگ و دوران دفاع مقدس توسط گروه خلسه از شهرستان ورامین به اجرا در آمده است.
وی افزود: ایده اصلی این نمایش برگرفته از شهدای غواصی بود که در سال جاری اجساد آنها یافت شد و همین مسئله جرقهای در ذهن ایجاد شد که به پاس احترام این شهدا برنامهای در قالب تئاتر خیابانی طراحی کنیم.
علی عمرانی با اشاره به اینکه بیش از 10 سال در عرصه تئاتر فعالیت دارد، افزود: اولین اجرای این نمایش در جشنواره تئاتر خیابانی تهران برگزار و پس از آن در لاهیجان به صورت ویژه به اجرا درآمد که در آنجا استقبال بسیار خوبی به عمل آمد.
وی اعلام کرد: وظیفه هر هنرمندی است که در باب شهدا فعالیتی را به پاس احترام اجرا کند.
کارگردان نمایش فرشته ماهی در خاک ذکر کرد: امیدوارم روزی برسد که هر روز در خیابانهای ایران تئاتر برپا شود و این فرهنگ غنی در این دیار فرهنگی نهادینه شود. مریوان هویت تئاتر خیابانی ایران است و امیدوارم همیشه این مهم در این دیار فرهنگی ماندگار بماند.