کد خبر: 3379132
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸

اصحاب رسانه در ایجاد وقف‌های نوین سهیم شوند/ لزوم تبلیغ وقف قرآنی در آذربایجان غربی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه می‌توانند در ایجاد وقف‌های جدید به‌ویژه وقف‌های نوین و قرآنی سهم چشم‌گیری داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام ناصر جوانبخت، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی در نشست خبری با اشاره به نبود موقوفه شاخص قرآنی در سطح استان، اظهار کرد: با توجه به جایگاه رسانه‌های جمعی در فرهنگ‌سازی، خبرنگاران و اصحاب رسانه می‌توانند در ایجاد وقف‌های جدید به‌ویژه وقف‌های نوین و قرآنی سهم چشم‌گیری داشته باشد.

وی ادامه داد: تا سال 88 سالانه فقط 200 وقف در سطح کشور به ثبت می‌رسید که با آسیب‌شناسی و تشکیل اتاق فکر که در آن بر لزوم تعامل و همکاری تنگاتنگ با رسانه‌ها تأکید شد، اداره تبلیغ و ترویج فرنگ وقف در امور فرهنگی دایر شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی گفت: براساس اجرای ویژه‌برنامه‌های تبلیغ و ترویج فرهنگ همچون همایش وقف و رسانه، جشنواره وقف چشمه همیشه جاری و تشویق به تهیه آثار مکتوب، فیلم، انیمیشن و عکس امروزه شاهد ثبت سالانه دو هزار و 500 وقف جدید در کشور هستیم.

جوانبخت گفت: خبرنگاران می‌توانند با نگارش مقالات و تهیه اخبار در ایجاد وقف‌های جدید سهیم شده و از آثار و برکات وقف، صدقه جاریه بهره‌مند شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی به همایش وقف و رسانه اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری این همایش در حقیقت قدردانی و ارج نهادن به تلاش های اصحاب رسانه و خبرنگارانی است که در راستای تبلیغ و ترویج این سنت حسنه قلم فرسایی می کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: در همایش وقف و رسانه امسال ضمن تجلیل از تلاش رسانه‌های برتر حوزه وقف، صورت فعالیت‌های شاخص، آن رسانه برای قدردانی به سازمان اوقاف نیز معرفی خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی در ابتدای سخن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و ضمن تسلیت حادثه منا و جان باختن جمعی از حجاج بیت‌‌الله الحرام گفت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند فاجعه منا کام مسلمانان را در اعیاد بزرگ قربان و غدیر تلخ کرد و از شیرینی این اعیاد بزرگ مسلمین کاست.

captcha