
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در ادامه حضور هیئت قرآنی «ستاد بزرگداشت مهاجر الیالله» در منازل جانباختگان فاجعه منا از گروه تواشیح باقرالعلوم آبادان، این افراد در منزل فؤاد مشعلی حضور یافتند.
این دیدار با قرائت مهدی دغاغله و روضهخوانی ناصر دغاغله، عادل معلاوی و محمد دهدشتی همراه بود. این حضور به منزل مرحوم محمدسعید سعیدیزاده رسید که با قرائت قرآن توسط شجاع زویدات آغاز شد.
پدر مرحوم سعیدیزاده در این مراسم با بیان اینکه تسلیم قضای الهی هستیم و راضی به رضای خداوند گفت: در زمانی که تحصیل خود را در رشته حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران به پایان رساندم و به آبادان بازگشتم به من قضاوت پیشنهاد شد اما به علت علاقه به تدریس قرآن کریم معلم قرآن شدم. از زمانی که فرزندم به دنیا آمد آیات قرآن کریم و روضه امام حسین(ع) را می شنید و زمینه گوش کردن آیات قرآن را برایش فراهم میکردم. هر آنچه که از روایات ائمه اطهار آموخته بودم به او آموختم.
وی ادامه داد: استاد معلاوی و شهید داودی الفبای تواشیح را به فرزندم آموختند. کلاس دوم راهنمایی بود که عشق تواشیح را در او دیدم و برای استعدادیابی او را نزد سید صادق محمدپور بردم. در آن زمان آقای محمدپور گفت هیچ گونه استعدادی از تواشیح در سعید نمیبینم. از همان روز بود که به پسرم من گفت حتماً در کشور اول میشوم.
پدر مرحوم افزود: به جوانان میگویم امیدواری و بالانگری بسیار مهم است. فرزندم هجده سال زحمت کشید تا توانست در مسابقات اول شود.
سعیدیزاده گفت: تشابه میان شهادت سعید و مقتدایمان سیدالشهدا در حج نیمه تمام و تشنگی میبینم. شنیدهام که پیکر فرزندم از بین رفته است. همان گونه که پیکر امام حسین(ع) از بین رفت. اکنون نیز از آقای مظفری میخواهم تواشیح را در گروهشان دنبال کرده تا این شجره طیبه در آبادان باقی بماند.
وی گفت: فرزندم هنگام عزیمت به حج تمتع در فرودگاه به من گفت به دیار وهابیان میروم و در آنجا برای امیرالمؤمنین میخوانم تا دینمان را به ایشان ادا کرده باشیم.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین حسینی، مسئول مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه اینها گلچین شده توسط خداوند بودند و عروجشان شهادتگونه بود، گفت: پیامبر اکرم(ص) میفرمایند «کسانی که اهل قرآن باشند اهل خدا هستند. حقوق قاریان قرآن را خوار نشمارید».
حسینی در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: آل سعود در این ماجرا بدبخت است و زمینه نابودی خود را مهیا کردهاند.