کد خبر: 3382214
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
قائم‌مقام وزیر بهداشت:

نیازمند همکاری خیرین در توسعه همراه‌سراها هستیم

گروه سلامت: ایازی با تاکید بر افزایش ظرفیت همراه‌سرا‌ها در کلانشهرا‌ها گفت:از خیرین علاقمند به کمک در این حوزه می‌خواهیم اگر زمین، منابع و یا ساختمانی دارند در اختیار وزارت بهداشت و یا شهرداری قرار دهند تا آنها را تبدیل به همراه‌سرا کنیم.

سیدمحمد هادی ایازی، قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌های حوزه سلامت کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به لزوم را‌ه‌اندازی همراه‌سرای بیماران در پایتخت، گفت: شهرداری تهران در کنار وزارت بهداشت به دنبال این بودند که ترتیبی اتخاذ شود که برای بیماران درد رنج بیماری‌ کافی باشد و دغدغه اسکان همراهانشان را نداشته باشند.

وی ادامه داد: همانگونه که در طرح تحول نظام سلامت، پرداختی بیماران کاهش پیدا کرد، امیدواریم این بخش را هم با ساز و کاری که پیش‌بینی شده است محقق کرده و نیاز بیماران و خانواده‌های آنها را برطرف کنیم.

ایازی با بیان اینکه بسیاری از بیماران، همراهانی دارند که در طول دوره درمان آنها را همراهی می‌کنند، گفت: برخی از افرادی که تمکن مالی دارند می‌توانند به هتل یا مسافرخانه مراجعه کنند یا به منزل اقوام خود بروند اما کسانی از تمکن مالی برخوردار نیستند مجبور‌ند از چادرهای مسافرتی استفاده یا در خودروی خود استراحت کنند.

قائم مقام وزیر بهداشت تصریح کرد: این مسئله باعث شد در کلانشهرها شاهد ظاهر نامناسبی باشیم. این در حالی است که هموطنان ما مهمان محسوب می‌شوند و نباید در خیابان اسکان داشته باشند؛ از این رو همراه‌سرا‌هایی را در مجاورت بیمارستان‌های مفید(منطقه 3)، امام‌حسین(ع) (منطقه 7) و حضرت رسول(ص)، راه‌اندازی شد‌.

احداث همراه‌سرا برای بیمارستان‌های بزگ

وی افزود: پیش‌بینی کرده‌ایم که در بیمارستان‌های بزگ همچون شهدای تجریش این کار انجام شود که بسیاری از والدین برای درمان کودکان خود می‌توانند به آنها مراجعه کنند.

برای توسعه بیشتر نیازمند همکاری خیرین هستیم

ایازی با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که بین وزارت بهداشت و شهرداری تهران، برای ساختن همراه‌سرا در کنار تمامی بیمارستان‌های بزرگ منعقد شده است، افزود: راه‌اندازی این مراکز می‌تواند تا حدودی مشکل همراهان بیماران را برطرف کند البته برای توسعه بیشتر آنها نیازمند همکاری خیرین هستیم.

نیاز واقعی‌ ما بیش از این تعداد است

وی با اشاره به تعداد همراه‌سرا‌ها در تهران گفت: چیزی که در حال حاضر در تهران داریم نزدیک به 200 تخت برای همراه بیماران است که نیاز واقعی‌ ما بیش از این تعداد است. بخصوص اینکه در مواردی خود بیماران هم در این مراکز برای گذراندن طول درمانشان به این مراکز مراجعه می‌کنند.

این کار باید افزایش پیدا کند

قائم مقام وزیر با تاکید بر افزایش ظرفیت همراه‌سرا‌ها در کلانشهرا‌ها گفت: این کار باید افزایش پیدا کند لذا از خیرین علاقمند به کمک در این حوزه می‌خواهیم اگر زمین، منابع و یا ساختمانی دارند در اختیار وزارت بهداشت و یا شهرداری تهران قرار دهند تا آنها را تبدیل به همراه‌سرا کنیم.

احداث دومین همراه‌سرا در منطقه 6

ایازی افزود: در آینده با مشارکتی که بین شهرداری منطقه 6 و دانشگاه تهران انجام شده است، زمینی برای احداث دومین همراه‌سرا در این منطقه انتخاب و ساخته خواهد شد، تا بتوان ارائه خدمتی بهتری را ارائه کرد.

وی در پایان گفت: در کنار این برنامه تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه تهران و شهرداری منطقه 6 امضا شد که بر مبنای آن اقدامات دانشگاه و شهرداری منطقه مشخص شده است و نحوه چگونگی معرفی به این مراکز و تمامی موضوعات شامل همراهان بیمارن در آن توضیح داده شده است.

captcha