کد خبر: 3383717
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵

دارالعلم آیت​‌الله بهبهانی اهواز؛ برگزارکننده جلسات تفسیر ترتیبی قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسات تفسیر ترتیبی (آیه به آیه) قرآن کریم صبح پنج​شنبه‌​ها در دارالعلم آیت​الله بهبهانی اهواز برگزار می‌شود.

حجت​‌الاسلام و المسلمین علیرضا عظیمی‌​فر، مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن اهواز در گفت ​وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان اظهار کرد: کلاس‌های مرکز تخصصی تفسیر در دو بخش تفسیر و علوم قرآن با حضور طلاب جدیدالورد و ورودی‌های سال گذشته آغاز شده است.

وی با اشاره به برنامه‌​های فرق برنامه این مرکز تخصصی اظهار کرد: علاوه بر کلاس​های درسی، جلسات تفسیر ترتیبی قرآن کریم نیز روزهای پنج‌شنبه ساعت 10 در مدرسه علمیه دارالعلم آیت‌الله بهبهانی تشکیل می‌شود.

عظیمی​‌فر گفت: تشکیل این جلسات با هدف تقویت جریان تفسیر در حوزه​‌های علمیه و استان، تربیت نیروهای توانمند و متخصص در این زمینه، شناسایی استعدادها و ترغیب علاقه​‌مندان برای ورود به این حوزه برنامه‌ریزی شده​ است.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن اهواز اظهار کرد: نخستین جلسه از جلسات تفسیر ترتیبی قرآن کریم با موضوع تفسیر سوره حمد 16 مهر برگزار شد و در آن حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالامیر سلطانی مدرس حوزه به بیان تفسیر آیات پرداخت.

گفتی است، شرکت در این جلسات برای عموم طلاب و دانشجویان آزاد است.

captcha