کد خبر: 3384184
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹

سوریه مدیون شهید همدانی است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع)اظهار کرد: اگر شهید همدانی نبود، دمشقی وجود نداشت و سوریه مدیون این شهید بزرگوار است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سردار رضامحمد سلیمانی، فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) در همایش کنگره شهدا و دانش آموزان و معلمان استان، با اشاره به شهادت سردار حاج حسین همدانی از سرداران پرافتخار سپاه اسلام در سوریه، اظهار کرد: این شهید بزرگوار کسی است که اسوه و پیشکسوت شهیدان و شهادت بوده است.

وی افزود: اگر شهید همدانی نبود، دمشقی وجود نداشت و سوریه مدیون این شهید بزرگوار است.

سلیمانی با اشاره به وجود مزدوران صهیونیستی جهانی آمریکا و اسرائیل در کشورهای منطقه از جمله سوریه گفت: متاسفانه چندی پیش هم شاهد جان باختن عده‌ای از مسلمانان و هموطنان به دست حکام مهمان‌کش آل سعود بودیم.

وی برگزاری کنگره ملی شهدای استان را یک رویداد و رخداد بزرگ فرهنگی دانست و تأکید کرد: ثمره این کنگره در قالب سند و اثر و کتاب برای نسل های آینده باقی خواهد ماند.

سردار سلیمانی جمع آوری 500 هزارسند از شهدای استان در راستای برگزاری کنگره را از مهم‌ترین کارهای ستادی دانست که منبع بسیار خوبی برای بهره‌مندی هنرمندان و داستان نویسان و تولید فیلم‌نامه محسوب می‌شود .

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) خاطر نشان کرد: تألیف و چاپ 150 عنوان کتاب با موضوع شهید و شهادت، همزمان با برگزاری کنگره شهدا از دیگر کارهای مهم صورت گرفته در راستای برگزاری کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

وی در پایان از دیدار اعضای ستاد کنگره شهدای استان با مقام معظم رهبری و تقدیم هدایایی به معظم له خبر داد و گفت: ‌در این دیدار کوچکترین قرآن کتابت شده، شجره نامه شهدای استان، طومار ولایتمداری مردم استان و کتب تالیف شده درباره شهدا آثاری هستند که بعد از برگزاری کنگره تحویل آستان قدس می‌شوند.

 

captcha