کد خبر: 3384360
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴

حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از ۱۹۶۲ بیمار صعب‌العلاج

گروه اجتماعی: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از حمایت این نهاد از یک‌هزار و ۹۶۲ بیمار صعب‌العلاج و زمین‌گیر در این استان خبر داد.

رضا طاهری، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: این نهاد در حال حاضر از یک‌هزار و 962 بیمار صعب‌العلاج و زمین‌گیر حمایت می‌کند.

طاهری افزود: ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حمایت از این افراد با توجه به بالا بودن هزینه‌های نگهداری آن از اولویت‌های این نهاد انقلابی است.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه برخی از این افراد به دلیل کهولت سن و یا بیماری زمین‌گیر هستند، اعلام کرد: این افراد با حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) در دل خانواده‌هایشان نگهداری می‌شوند.

وی بیان کرد: تمام تلاش کمیته امداد امام خمینی(ره) ایجاد ساز و کاری برای توانمندسازی مددجویان زیرپوشش و خروج 10 درصد از آنها به صورت سالانه بعد از رسیدن به خودکفایی از زیر چتر حمایت‌های این نهاد است.
طاهری عنوان کرد: به همین منظور شناسایی مشکلات و توانایی‌های مددجویان به عنوان اصل مهمی در این نهاد مورد توجه قرار گرفته و با شناسایی این توانایی‌ها بستر خودکفایی مددجویان فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به علاقه و ظرفیت‌هایی که در هر شهرستانی وجود دارد از جمله اقدامات این نهاد در بحث ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان زیرپوشش است.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، اعلام کرد: بعد از استعدادیابی و آموزش با پرداخت تسهیلات از طریق منابع بانکی و منابع امدادی برای مددجویان زیرپوشش اشتغال ایجاد و فرایند این مهم با انجام نظارت‌های مستمر به منظور پایداری شغل‌های ایجاد شده ادامه می‌یابد.

وی یادآور شد: بسیاری از مددجویان زیرپوشش این نهاد طی سال‌های گذشته و امسال از این طریق خودکفا شده و در برخی موارد نیز زمینه اشتغال‌زایی برای سایر افراد غیرمددجو را نیز فراهم کرده‌اند.

captcha