کد خبر: 3384411
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴

دلیل گسترش گناه در جامعه، آگاهی نداشتن مردم به وظایفشان است

گروه اجتماعی: امام جمعه سربیشه دلیلی که گناه در جامعه گسترش می‌یابد را عدم آگاهی مردم به وظیفه‌شان دانست و گفت: اعتقاد به معاد خود می‌تواند راهی برای ترک گناه در جامعه باشد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر سنجری، امام جمعه سربیشه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: برای دوری از گناه می‌توان سخن علماء را سرلوحه کار خود قرار داد، همان‌طور که آیت‌الله بهجت فرمودند: برای ترک گناه واجبات خود را انجام داده و محرمات را ترک کنید.

وی با اشاره به اینکه اذکار زیادی در راستای ترک گناه وجود دارد، بیان کرد: مهمترین این اذکار صلوات بر حضرت محمد(ص) و خاندان ایشان است.

امام جمعه سربیشه با اشاره به آیه 45 سوره عنکبوت «إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهَى‏ عَنِ الْفَحْشَآءِ وَالْمُنکَرِ وَلَذِکْرُ اللَّهِ أَکْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ؛ نماز را به ‏پادار، که همانا نماز (انسان را) از فحشا و منکر باز مى‌دارد و البتّه یاد خدا بزرگ‏تر است و خداوند آنچه را انجام مى‌دهید مى‌داند»، افزود: عملی انسان را از گناه باز می‌دارد که تام و کامل باشد و در این صورت نتیجه و اثر دارد.

سنجری، دلیلی که گناه در جامعه گسترش می‌یابد را عدم آگاهی مردم به وظیفه‌شان دانست و افزود: اعتقاد به معاد خود می‌تواند راهی برای ترک گناه در جامعه باشد.

وی عنوان کرد: در ماه محرم و رمضان انجام گناه و بزهکاری در جامعه کم می‌شود و دلیل آن جومعنوی است که در جامعه حاکم است، لذا می‌توان از جو حاکم در ماه رمضان و محرم در دیگر ماه‌ها نیز بهره برد و افراد را به سمت معنویت هدایت کرد.

captcha