کد خبر: 3390544
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹
در سازمان فعالیت‌های قرآنی صورت گرفت؛

بررسی آخرین تمهیدات جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی و طرح دانشجومعلم

گروه دانشگاه: در جلسه ۵۷ مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها آخرین اقدامات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، جلسه 57 مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها ۲۷مهرماه در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای مجمع برگزار شد، علی‌اصغر شعاعی معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای برگزاری سی امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی ارائه کرد و چهارشنبه ۲۹ مهرماه آخرین مهلت ارائه آثار به دبیرخانه جشنواره مقرر گردید. تغییر نام جشنواره به مسابقات نیز از مواردی بود که در این جلسه پیرامون آن بحث و بررسی صورت پذیرفت و بررسی بیشتر این موضوع به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری موکول گردید. طرح سوالات مسابقات کتبی و شفاهی جشنواره نیز به جهاد دانشگاهی و سازمان فعالیت‌های قرآنی واگذار گردید و تصویب شد که این مهم با همکاری نهاد مقام معظم رهبری و دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم صورت پذیرد.

لزوم تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای نظارت بر اجرای بخش‌های مختلف جشنواره ملی قرآن و عترت

حجت‌الاسلام و المسلمین افتخاریان نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این جلسه با اشاره به راه اندازی بانک سوالات قرآنی توسط نهاد در آینده‌ای نزدیک از لزوم تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای نظارت بر اجرای بخش‌های مختلف جشنواره ملی قرآن و عترت سخن گفت و اعضای مجمع در این باره به تبادل نظر پرداختند. نحوه پوشش خبری جشنواره ملی قرآن و عترت موضوع دیگری بود که در این جلسه بررسی شد و اعضا ضمن قدردانی از فعالیت خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) خواستار برگزاری جلسه‌ای ویژه پوشش خبری جشنواره در روزهای آتی شدند.

ارسال 6 هزار مقاله به دبیرخانه همایش قرآن در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)

رشید جعفرپور مسئول پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی قرآن در سیره و اندیشه امام خمینی (ره) از ارسال ۶۰۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و افزود از این تعداد ۴۰ مقاله خارجی است؛ ۸ پیش نشست برای برگزاری این همایش در نظر گرفته شده است و پس از برگزاری همایش نیز نشست‌ها ادامه خواهد داشت.

وی همچنین به آسیب‌شناسی جشنواره قرآن اساتید پرداخت و خواستار برگزاری این جشنواره به صورت ۲ سال یکبار شد.

فرم اطلاعات عمومی و تخصصی مسابقات شفاهی و کتبی قرآن و عترت که نهاد مقام معظم رهبری آن را تدوین کرده است، به منظور رفع ایراد و ویرایش نهایی در اختیار اعضا قرار گرفت.

در پایان این جلسه نیز حمیدرضا یونسی مسئول آموزش سازمان فعالیت‌های قرآنی به تبیین طرح دانشجومعلم قرآن کریم پرداخت و هدف از این طرح را عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون شکل گیری نهضت قرآنی در کشور دانست.

وی با بیان اینکه در نخستین دوره طرح دانشجو معلم قرآنی ۵۰ نفر پس از کسب حداقل ۸۰ درصد نمره آزمون جذب می‌شود، گفت: این تعداد در مدت ۲ ماه تحت آموزش سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور قرار می‌گیرد که دو اردوی ۴ روزه، بسته‌های مجازی و ارتباط با اساتید در این مدت از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای برگزاری این طرح است.

captcha