کد خبر: 3390914
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۷

معیار‌های سازمان استاندارد، کف استانداردهای سازمان غذا و دارو

گروه سلامت: مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع و کنترل سازمان غذا ودارو با تأکید بر اینکه مرجع سلامت مواد غذایی سازمان غذا و دارو است گفت: ظوابط غذا و دارو فراتر از ضوابط سازمان استاندارد است.

حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع و کنترل سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه مرجع سلامت مواد غذایی، سازمان غذا و دارو است اظهار کرد: سازمان ملی استاندارد برای یک کالا به ویژه مواد غذایی، مستندات و معیارهایی دارد که از نظر ما هم درست هستند، اما سازمان غذا و دارو برای خود یکسری معیارهای دیگر را نیز به این مستندات اضافه می‌کند.

وی افزود: در واقع می‌توان گفت ما با دو نوع مستندات در سازمان غذا و دارو روبه رو هستیم؛ نخستین آن با معیار‌های سازمان ملی استاندارد بوده که می تواند کف استاندارد های مورد نظر ما در سازمان غذا و دارو باشد.

رستگار ادامه داد: سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به صورت کلی در راستای برنامه‌های پیشگیرانه و اولویت بهداشت بر درمان، فراتر از مستندات و معیار های سازمان ملی استاندارد یکسری معیارهای دیگری نیز اضافه می کند تا غذا و مواد دارویی سلامت و امنیت بیشتری را دارا باشند.

وی تأکید کرد: در واقع ما از تولیدکنندگان و وارد کنندگان مواد غذایی می‌خواهیم که این ضوابط را برای امنیت، سلامت و کیفیت مواد غذایی رعایت کنند می توان گفت این ها استانداردهای و رعایت این ضوابط برای حضور در بازار مصرف الزامی است.

وی تأکیدکرد: ضوابط استاندارد برای امینت مواد غذایی بد نیست اما اگر ضوابط سازمان غذا و دارو نیز به آن اضافه شود قطعا شرایط بهتر می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات آزمایشگاهی سازمان غذا و دارو در در ادامه با بیان این که همه ضوابط بهداشتی و فنی مواد غذایی در اداره کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی تعیین می‌شوند، یادآور شد: ما در این اداره به صورت مرتب برای ارتقای امنیت مواد غذایی ضوابط جدیدی علاوه بر معیارهای استاندارد تعیین می‌کنیم.

captcha