کد خبر: 3391724
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹

آتش‎سوزی در نزدیکی حرم امام علی(ع)/ حریق به زائران آسیبی نرساند

گروه جامعه: مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت از وقوع آتش سوزی در انبار صحن در حال ساخت حضرت فاطمه(س) در نجف اشرف خبرداد و گفت: خوشبختانه در این حادثه به هیچ زائری آسیبی وارد نشده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محسن نظافتی، مدیرکل عتبات و عالیات سازمان حج و زیارت اظهار کرد: پیش از ظهر امروز،30  مهرماه  انبار مصالح مربوط به صحن در حال ساخت حضرت فاطمه(س) که در آن یونولیت و مواد نفتی و قابل اشتعال نگهداری می شود، دچار حریق شد که بدلیل وجود مواد آتش زا این آتش سوزی چهار تا پنج ساعت ادامه داشت و اطفای حریق چند ساعتی بطول انجامید.

وی با بیان اینکه صحن حضرت فاطمه(س) در حال ساخت است، یادآور شد: جمعیت زیادی از زائران در نزدیکی محل حادثه حضور نداشتند و خوشبختانه هیچ یک از زائران طی این حادثه حریق آسیب ندیدند.

بر اساس اعلام شاهدان عینی در نجف اشرف، طی ساعات گذشته بخشی از صحن در حال احداث حضرت فاطمة الزهرا (س) حرم مطهر امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) دچار حریق شد که مأموران آتش نشانی نجف بلافاصله برای اطفای حریق وارد عمل شدند.

captcha