ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه هنوز نامکشوفههای زیادی در قرآن وجود دارد که میتواند در زندگی امروز به کمک انسان دارد، اظهار کرد: قرآن همیشه مطالب جدیدی دارد، ما اگر بتوانیم این مطالب را کشف و به زبان امروزی کنیم قطعا میتواند برای سلامت مردم نیز مفید باشد.
وی با اشاره به پژوهشهای بینرشتهای قرآن و سلامت در سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور اعلام کرد: وزارت بهداشت از هر پژوهشی که در این حوزه انجام میشود استقبال کرده و از این پژوهشها که در جهاد دانشگاهی را انجام میشوند حمایت میکنیم.
حریرچی افزود: همانطور که اطلاع دارید وزارت بهداشت خود یک مرکز مستقل قرآن و عترت دارد که در آن هم به کمک مراکز قرآنی و هم تحقیقاتی به صورت بین رشته ای فعالیتهایی در عرصه قرآن و سلامت انجام میشود.
وی تأکید کرد: وزارت بهداشت این ادعا را ندارد که پژوهشهای انجام گرفته در این وزارتخانه کامل است اما همگام با سایر مراکز و پژوشکدهها به فعالیتهای قرآن پژوهی در عرصه سلامت می پردازد.
قائم مقام وزیر بهداشت عنوان کرد: قرآن راهنمای اصلی ماست، پیروی از دستوراتی که این کتاب مبین دارد خصوصا برای رشد و ارتقای سلامت معنوی که چندین سال است سازمان بهداشت جهانی به عنوان بعد چهارم سلامت در نظر گرفته است، بسیار لازم است.
وی یادآور شد: این بسیار واضح است که نقش قرآن در ابعاد سلامت روانی، اجتماعی و معنوی بسیار مهم است از سوی دیگر در بعد سلامت جسمی هم قرآن با دستورات خود نقش پیشگیری کننده دارد، حتی بعضا برای جنبههای درمانی نقش یک راهنما را ایفا میکند.