کد خبر: 3404979
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

بررسی طرح تشکیل «سازمان قرآن کریم» در افق

گروه فعالیت‌های قرآنی: در برنامه این هفته افق رادیو قرآن طرح تشکیل سازمان قرآن کریم به بحث و بررسی گذاشته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه رادیویی «افق» که روزهای شنبه هر هفته از رادیو قرآن پخش می‌شود، شنبه، 9 آبان‌ماه به بحث و بررسی پیرامون طرح تشکیل سازمان قرآن کریم می‌پردازد.
براساس این گزارش، در این برنامه رادیویی که با اجرای‌کارشناسی محمدرضا پورمعین پخش خواهد شد میرهادی قره سید رومیانی، ارائه کننده طرح سازمان قرآن کریم به بیان مطالبی درباره این طرح ارائه شده می‌پردازد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، لاله افتخاری رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن و مهدی قره‌شیخلو رئیس سازمان دارالقرآن الکریم میهمانان حضوری و تلفنی برنامه افق خواهند بود تا به بیان نظرات خود درباره طرح تشکیل سازمان قرآن کریم بپردازند.
یادآور می‌شود، برنامه رادیویی افق کاری از گروه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن به تهیه‌کنندگی فاطمه رحمانی است که روزهای شنبه از ساعت 14:15 به مدت یک ساعت از این شبکه رادیویی پخش می‌شود.

captcha