کد خبر: 3416481
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲
امام جمعه تربت جام:

استکبارستیزی ریشه در قرآن دارد

کانون خبرنگاران نبأ:امام‌جمعه تربت‌جام با اشاره به اینکه استکبارستیزی ریشه در قرآن دارد، گفت: در هر زمان باید با مصادیق استکبار مبارزه کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سید علی موسوی فر، خطیب جمعه تربت‌جام با بیان خاطرات تلخ و شیرین آبان ماه در انقلاب اسلامی گفت: خاطرات تلخ آبان ماه تجلی الطاف خطبه خدا است و خاطرات شیرین آبان تجلی الطاف جلیه خداست.
حجت‌الاسلام موسوی فر تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را یکی از الطاف جلیه خدا دانست افزود: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا انقلاب نجات داد و خط سازش را ساقط کرد و الگویی بزرگ برای مبارزه با طاغوت‌ها در سطح جهان شد.
امام‌جمعه تربت‌جام با اشاره به اینکه استکبارستیزی ریشه در قرآن دارد و در هر زمان باید با مصادیق استکبار مبارزه کرد، گفت: پس از مذاکرات هسته‌ای برخی خواستند شعار مرگ بر آمریکا را از انقلاب حذف کنند اما غافل از اینکه تا آمریکا مستکبر و شیطان است این شعار یک وظیفه همگانی، ملی و اسلامی و قرآنی است.
حجت‌الاسلام موسوی فر در ادامه گفت: راهپیمایی ضد استکباری جوانان و شعار مرگ بر آمریکا به رئیس‌جمهور آمریکا پیام می‌دهد که اگر چنانچه در اجرای برجام ناعهدی کند ملت ایران همچنان بیدار و درصحنه جواب او را خواهند داد.
وی تأکید کرد: راهپیمایی امسال جوانان به آمریکا خواهد فهماند که جوانان امروز پرشورتر از جوانان سال ۵۷ در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاده‌اند.
امام‌جمعه با محکوم کردن حکم اعدام روحانی شیعی و مبارز عربستان گفت: در صورت اجرای حکم اعدام این روحانی مبارز شیعی زمینه فروپاشی رژیم آل سعود رقم خواهد خورد.
وی در پایان ابراز داشت: استکبار جهانی و حکام آل سعود بداند که ما برعهد و پیمانمان با خدا، امام، رهبری و شهدا تا آخر ایستاده‌ایم.

فرزاد رشتی

captcha