کد خبر: 3421737
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
به همت مؤسسه «تدبر در قرآن و سیره مشهد»؛

دوره‌های آموزشی قرآن ویژه طلاب و خانواده‌‌هایشان برگزار می‌شود

گروه‌ مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد، دوره‌های آموزشی قرآن ویژه طلاب و خانواده‌های آنها را برگزار می‌کند.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه تدبر در قرآن و سیره با همکاری دفتر فرهنگی حوزه علمیه اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه طلاب و خانواده‌های آنها می‌کند.

‌عناوین این دوره‌های آموزشی شامل: تدبر در قرآن 1‌(سوره‌های ناس تا ضحی)، تدبر در سیره1‌(سیره چهارده معصوم‌(ع)، سبک زندگی اسلامی1(اخلاق فردی) است.

‌این دوره از کلاس‌ها در محل مرکز قرآنی حوزه علمیه واقع در خیابان مفتح، مفتح 20، بعد ازچهاراه دوم و مؤسسه تدبر در قرآن و سیره واقع در خیابان آخوند خراسانی، حدفاصل کوچه‌های 26 و 28‌
مجتمع مسکونی ثامن‌الائمه(ع) برگزار می‌شود.

 گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند با به صورت حضوری به دفتر فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان مؤسسه تدبر در قرآن و سیره ودفتر مجتمع مسکونی ثامن‌الائمه‌((ع) مراجعه ‌و یا ‌از طریق وبگاه‌های اینترنتی mftqs.com اقدام به ثبت نام کنند.

captcha