
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، همایش میقات صالحین در قالب حلقات صالحین دانش آموزان دختر و پسر بسیجی از مقاطع مختلف تحصیلی از مدارس فاطمیه، پروین اعتصامی، حضرت رقیه، شهید مفتح، مرحوم حقانی، شهید پاهکیده2، جنت، راه نو، احرار، شهید باهنر، شهدای لطیفی و شهید رجائی همزمان با هشتم آبان، سالروز شهادت محمد حسین فهمیده نوجوان 13ساله دیروز قبل از خطبه های نماز جمعه در مصلی امام خمینی(ره) در قالب حلقات صالحین برگزار شد.
حجت اسلام والمسلمین اسکندری، مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه املش هدف از برگزاری این همایش را علاوه بر حفظ، انسجام و سازماندهی دانش آموزان بسیجی زیر نظر سرگروه های صالحین، آشنایی بیشتر با مبانی مختلف اعتقادی، اخلاق و احکام اسلامی عنوان کرد.
یادآور می شود؛ در این همایش علاوه بر حلقات صالحین دانش آموزی، شورای علوی و فاطمی، شورای امر به معروف و فرماندهان واحدهای مقاومت پوینده و پیشگام هم حضور داشتند.