محمدحسین محمدزاده، مدیر رادیو قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: محمود شحات انور، فرزند استاد شحادت انور طی سفر اخیر خود به ایران که به منظور شرکت در مراسم یادبود قاریان مهاجر الیالله انجام شده بود گنجینهای از تلاوتهای پدر خود را به رادیو قرآن اهدا کرد.
مدیر رادیو قرآن افزود: این گنجینه شامل 835 قطعه تلاوت از استاد شحات انور است که توسط ایشان در مصر و نقاط مختلف دنیا و اماکن مذهبی اجرا شده است.
وی ادامه داد: با توجه به پیگیریهایی که از سوی مسئولان رادیو قرآن به ویژه در سفر پیشین محمود شحات انور به ایران انجام شده بود و همچنین حضور محمود شحات انور طی سفر پیشین خود در شبکه ر ادیویی قرآن به منظور اجرای زنده تلاوتها و ضبط این تلاوتها در استودیو رادیو قرآن، محمود شحات انور گنجینهای از تلاوتهای پدرشان را در سفر اخیر خود به ایران آورده و به رادیو قرآن اهدا کردند.
محمدزاده عنوان کرد: این گنجینه در واقع آرشیوی است که توسط خانواده استاد شحات انور جمعآوری شده و آرشیو شخصی است.
وی در این بخش از سخنان خود عنوان کرد: علاوه بر اهدای گنجینه تلاوتهای استاد شحات انور به رادیو قرآن، حدود 170 قطعه تلاوت از محمود شحات انور و 170 قطعه تلاوت از انور شحات انور، فرزند دیگر استاد شحات انور نیز به رادیو قرآن اهدا شده است.