کد خبر: 3443398
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
استاندار گیلان:

اندیشه ۱۳آبان ترویج تفکر مبارزه با ظلم است

گروه سیاسی: استاندار گیلان گفت:اندیشه ۱۳آبان ترویج تفکر مبارزه با ظلم و استکبار جهانی است.

محمدعلی نجفی، استاندار گیلان در حاشیه راهپیمایی 13 آبان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، گفت: امروز 13 آبان پرشکوه تر از سال های گذشته در حال برگزاری است و  مردم ولایت مدار گیلان مانند همیشه در دفاع از نظام و پیروی از ولایت فقیه در راهپیمایی بزرگ امروز هم حضور قوی و پررنگ دارند.

وی با بیان اینکه ظلم ستیزی و مبازره با استکبار از آرمان های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری است، اضافه کرد: دولتمردان و ملت ایران نیز از تلاش در پایداری این اهداف لحظه ای غفلت نمی کنند.

دکتر نجفی اندیشه 13آبان را همان ترویج تفکر مبارزه با ظلم عنوان کرد و گفت: دولت تدبیر و امید با دیپلماسی درستی که در پیش گرفته اند قدرت سیاسی ایران را به همه جهانیان نشان دادند و در همه مراحل کار بر مبارزه با ظلم و استکبار تاکید کرده اند.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه مدعیان حقوق بشر در روز 13 آبان سال 57 زمانی که جمعی از دانش آموزان و دانشجویان کشورمان جان  خود را از دست دادند و همچنین در جریان تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در سال 43 خاموش و ساکت بودند اما در تسخیر لانه جاسوسی اعتراض داشتند،ادامه داد: اگر پیام شهدای دانش آموز در دنیا گسترده شود قطعا استکباردر جهان راه نفوذ نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: مردم گیلان به خصوص دانش آموزان استان امروز با حضوری فراگیر و گسترده ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی خشم و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی ابراز می کنند.

captcha