کد خبر: 3443871
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۶
طهرانی مقدم:

شجره طیبه مقاومت، سد محکمی در برابر توطئه‌هاست

گروه سیاسی: رئیس مؤسسه فرهنگی و هنری شهدای غدیر، شجره طیبه مقاومت را سد محکمی در مقابل توطئه‌ها دانست و افزود: کسانیکه از کمک ایران به سوریه، یمن و لبنان انتقاد می‌کنند بدانند امروز که دشمن اطراف کشور را گرفته است امنیت کشور و مردم مدیون همین مدافعان حرم است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، دکتر محمد طهرانی‌مقدم، رئیس مؤسسه فرهنگی و هنری شهدای غدیر و برادر شهید حسن طهرانی‌مقدم (پدر موشکی ایران) در آئین بزرگداشت شهدای مدافعین حرم و نهمین سالگرد شهادت شهید اسماعیل محبتی با عنوان داغ محبت که در مسجدالنبی شهرستان خمین و در جمع مسئولان خانواده شهدا و مردم این شهرستان برگزار شد گفت: امروز گروه‌های مقاومت خاکریز مقابله با اسرائیل هستند.

رئیس مؤسسه فرهنگی و هنری شهدای غدیر افزود: در دکترین نظامی بهترین دفاع حمله است و اگر بخواهیم در مقابل اسرائیل بایستیم نباید اجازه دهیم حتی خیال تجاوز به کشور را داشته باشد.

وی با اشاره به چگونگی شکل‌گیری گروه مقاومت در جنوب لبنان ادامه داد: لشکر رسول الله(ص) تشکیلات مقاومت را در منطقه بنیان نهاد و با کمک سوریه سپاه لبنان را شکل داد، حضور مدافعان حرم در منطقه به علت دفاع از امنیت ملی ایران و دفاع از ارزش‌ها و اعتقادات است.

رئیس مؤسسه فرهنگی و هنری شهدای غدیر، شجره طیبه مقاومت را سد محکمی در مقابل توطئه‌ها بیان کرد و افزود: کسانیکه از کمک ایران به سوریه، یمن و لبنان انتقاد می‌کنند بدانند امروز که دشمن اطراف کشور را گرفته است امنیت کشور و مردم مدیون این مدافعان حرم است.

برادر شهید حسن طهرانی‌مقدم با اشاره به اینکه هر زمان رهبر اجازه دهد اسرائیل را با خاک یکسان خواهیم کرد گفت: حیات کشورهای عربی متجاوز با چند موشک تمام می‌شود، ما بخشی از توان موشکی خود را نشان داده‌ایم و قسمت اعظم آن پنهان مانده است.

این فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: ایران سازماندهی، آموزش و تجهیزات مقاومت را بر عهده دارد و این احساس وظیفه از زمان هشت سال جنگ تحمیلی و زیر موشک باران رژیم بعث عراق در جوانان غیور ایرانی تبلور یافت، امروز وظیفه همه ماست که شهدا را بیشتر بشناسیم و راهشان را که دفاع از ولایت و اعتقادات بود با بصیرت ادامه دهیم.

خبرنگار: سعیده مجتهدی

captcha