
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نمایشگاه هنرهای تجسمی با عنوان «خیال» ظهر امروز 16 آبانماه در نگارخانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز گشایش یافت.
این نمایشگاه که با مشارکت کانون هنرهای تجسمی دانشگاه شهید چمران اهواز و انجمن علمی دانشجویی دانشکده هنر شوشتر برپا شده، در دو بخش شامل 20 اثر از آثار هنری کودکان سرطانی 4 تا 12 ساله بیمارستان شفاء اهواز و 37 اثر تصویرسازی از فریبا عباسی دانشجوی دانشکده هنر شوشتر است.
همه آثار عرضه شده در نمایشگاه هنرهای تجسمی «خیال» قابل فروش هستند و درآمد حاصل از فروش آنها، برای کودکان سرطانی هزینه خواهد شد.
نمایشگاه خیال از 16 تا 27 آبانماه در ساعات 9 تا 18 برای بازدید عموم دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز مراجعه کنند.
در آیین گشایش این نمایشگاه دکتر محمدرضا علم معاون دانشجویی و دکتر هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با خرید تعدادی از آثار موجود در نمایشگاه، از کودکان سرطانی حمایت کردند.