کد خبر: 3446080
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
با شرکت ۵۹۳ نفر؛

آزمون سراسری قرآن و عترت در شادگان برگزار می‌شود/ حضور ۸۰ درصدی فرهنگیان

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت با شرکت ۵۹۳ نفر در شادگان برگزار می‌شود.

شهناز سالمی، مدیر مؤسسه قرآنی نورالانوارشهرستان شادگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام اینکه 593 نفر از این شهرستان در چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت نام‌نویسی کرده‌اند، افزود: آزمون جمعه 22 آبان و در دو نوبت برگزار می‌شود.

وی توضیح داد: در نوبت اول که ساعت 8 آغاز می‌شود، آزمون کتبی حفظ قرآن کریم با شرکت 77 آقا و بانو برگزار خواهد شد و در نوبت دوم که ساعت 10:30 برگزار می‌شود 514 آقا و بانو در آزمون مفاهیم، تدبر در قرآن و نهج‌البلاغه شرکت می‌کنند.

سالمی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی لازم جهت حضور شرکت‌کنندگان در آزمون انجام شده است، اعلام کرد: آزمون قرآن و عترت در دبیرستان پروین اعتصامی شادگان برگزار خواهد شد.

مدیر مؤسسه قرآنی نورالانوارشهرستان شادگان با بیان اینکه سال گذشته 270 نفر در آزمون قرآن و عترت شهرستان شرکت کردند، گفت: می‌توان گفت 80 درصد شرکت‌کنندگان آزمون امسال از فرهنگیان شهرستان هستند و این به دلیل برگزاری دوره‌های قرآنی برای آنها و ارتباط مستمر با این قشر است. از سال گذشته دوره‌های آموزشی روش تدریس عمومی قرآن برای معلمان مقطع ابتدایی و دبیران عربی و دینی مقطع متوسطه آغاز شد و تاکنون ادامه دارد. این دوره‌ها با حضور سید مهدی سیف مؤلف کتب قرآن مدارس برنامه‌ریزی شده‌اند.

یادآور می​‌شود، چهاردهمین آزمون قرآن و عترت جمعه، 22 آبان‌ماه در بیش از 300 شهرستان کشور برگزار می‌شود. رشته‌​های اصلی این آزمون شامل حفظ قرآن، ترجمه و مفاهیم قرآن، تدبر در قرآن و ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه است و در هریک از این رشته‌ها گرایش‌های مختلف برگزار خواهد شد.

captcha