کد خبر: 3447265
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
صالحی امیری در بازدید از غرفه ایکنا خبر داد:

احیای ساختمان سی تیر به عنوان یکی از نمادهای ایرانی

گروه ادب: رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم شرکت در نمایشگاه کتاب فرانکفورت یک کار دقیقا مبتنی بر عقاید و باورها و ارزش‌های نظام اسلامی است و ارزش‌های بنیادی ما با تغییر دولت‌ها تغییر نخواهد کرد و سلمان رشدی همیشه مرتد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) سیدرضا صالحی امیری، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در بازدید از غرفه ایکنا در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، با اشاره به تحریم شرکت در نمایشگاه کتاب فرانکفورت اظهار کرد: ما در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه و هم در جلسه هیئت امنای خانه کتاب با حضور افراد صاحب نظر مباحثی را مطرح کردیم و در نهایت این بحث انجام شد که سلمان رشدی انسان بسیار خبیثی است که ارتداد وی با فتوای امام طرح شد و به هیچ وجه سلمان رشدی درگذر زمان تطهیر نخواهد شد و از این منظر هر کجا که نام سلمان رشدی و اندیشه سلمان رشدی باشد، ما قطعا حاضر نخواهیم بود و نسبت به انعکاس آن موضع لازم خواهیم گرفت.

وی افزود:  تحریم ما یک کار دقیقا مبتنی بر عقاید و باورها و ارزش‌های نظام اسلامی است و ارزش‌های بنیادی ما با تغییردولت‌ها تغییر نخواهد کرد و سلمان رشدی همیشه مرتد بوده چراکه اندیشه امام(ره) همیشه جاری است.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جوایز جلال گفت: از میزان جایزه جلال اطلاع دقیقی ندارم اما آنچیزی که مهم است این بوده که جایزه  جلال خوشبختانه در کشور تبدیل به فرهنگ و نهادینه شده لذا این مجموعه مورد اقبال و استقبال فرهیختگان و نخبگان قرار گرفته و تداوم آن را یک ضرورت می‌دانم و باید این فضا، جشنواره‌ها و جایزه‌ها در کشور تکثیر شود تا جمعیت بیشتری از مؤلفان و ناشران و شاعران بتوانند به این فضا وارد شوند.

صالحی‌امیری اظهار کرد: ساختمان سی تیر، یکی از نمادهای ایرانی است که به عنوان نماد کتابخانه ملی احیا خواهد شد و ما بنا داریم تا در آنجا موزه کتابخانه را فعال کرده و همگان را برای بازدید به آنجا دعوت کنیم.

وی بیان کرد: ساختمان سی تیر می‌تواند به صورت دائمی در کنار موزه ملی، موزه عبرت، مجموعه‌ای شکل بگیرد تا وقتی توریست‌ها به تهران می‌آیند، حداقل یک روز را در آن فضا سپری کنند. درواقع این ساختمان می‌توند تبدیل به مکان زیبا برای بازدیدهای داخلی و خارجی شود.

captcha