کد خبر: 3447668
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵
حسین انتظامی در آیین اختتامیه خبر داد:

برگزاری دوره‌های آموزشی پاسداشت زبان و ادب فارسی برای مطبوعات

گروه جامعه: رئیس بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: تجلیل از مطبوعات برتر در پاسداشت زبان و ادب فارسی شاید مقدمه‌ای برای برگزاری دوره‌های آموزشی در این رابطه مطبوعات باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حسین انتظامی، معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیس بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات در مراسم اختتامیه این نمایشگاه که بعد از ظهر امروز، 21 آبان‌ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در حقیقت صاحب این نمایشگاه خود مطبوعات و رسانه‌ها هستند و بنده صرفا برای رعایت ادب و عرض خیرمقدم به بیان چند نکته می‌پردازم.
وی افزود: طی یک هفته گذشته که گردهمایی سالانه رسانه‌ها بود فرصتی ایجاد شد تا رسانه‌ها مخاطبان خود را از نزدیک ببینند و در واقع فرصتی برای تقدیر و قدردانی مسئولان و مخاطبان از فعالیت یک ساله رسانه‌ها بود.
انتظامی در ادامه گفت: سیاست دو سال اخیر ما بر این بوده است در اموری که جنبه تصدی‌گری دارد به نفع صنوف عقب‌نشینی کنیم که جلوه این سیاست در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات نیز نمایان است.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مراسم اختتامیه نمایشگاه مطبوعات این است که به همت فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شناسایی و قدردانی از رسانه‌هایی که به زبان فارسی به عنوان یک میراث نگاه می‌کنند مورد توجه قرار گرفته است.
معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد عنوان کرد: شاید شناسایی و تجلیل از رسانه‌هایی که به زبان فارسی توجه ویژه داشته و به عنوان یک میراث و سرمایه به آن نگاه می‌کنند مقدمه‌ای باشد تا دوره‌های آموزشی گسترده‌ای با مشارکت فرهنگستان زبان و ادب فارسی برای مطبوعات داشته باشیم.
وی با اشاره به شعار نمایشگاه بیست و یکم مطبوعات که نقد منصفانه پاسخ مسئولانه است، گفت: هیچ فرآیندی بهتر و موثرتر از اجرای دقیق بانون مطبوعات که در سال 88 به تصویب رسید، نیست و آنچه که برای دستگاه‌ها حق و تکلیف ایجاد می‌کند باید از سوی دستگاه‌های حاکمیتی منتشر شود و در اختیار شهروندان قرار بگیرد که در این صورت به جنگ واقعی با فساد رفته‌ایم.

captcha