کد خبر: 3450629
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷

اختصاص۳۰۰ میلیون ریال به خانه‌های عالم در حال ساخت درمیان

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی درمیان از اختصاص ۳۰۰ میلیون ریال به خانه‌های عالم در حال ساخت شهرستان خبر داد و گفت: خانه‌های عالم یکی از ضروریات روستاها است که مقدمات حضور مبلغان را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به‌نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام محمدهادی نودهی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درمیان گفت: با توجه به مذاکرات و پیگیری‌های انجام شده با فرماندار و معاونت عمرانی فرمانداری شهرستان درمیان اعتبار ۳۰۰ میلیون ریال به خانه‌های عالم در حال ساخت روستاهای آنیک و سیدان اختصاص یافت.

وی گفت: خانه‌های عالم یکی از ضروریات روستاها است که زمینه حضور مبلغان و روحانیون را فراهم می‌کند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درمیان افزود: هم‌اکنون در شهرستان درمیان ۱۲ باب خانه عالم احداث شده است و با توجه به درخواست‌های مکرر از روستاها به ساخت حداقل ۱۰ خانه عالم دیگر در این شهرستان نیاز است.

captcha