کد خبر: 3451787
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
۲۶ آبان‌ماه؛

مراسم گرامیداشت آزادسازی سوسنگرد در بیرجند برگزار می‌شود

گوه سیاسی: مراسم گرامیداشت آزادسازی سوسنگرد روز ۲۶ آبان‌ماه در مسجد امام حسین(ع) بیرجند برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، علی قاسمی، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی امروز، 24 آبان ماه در نشست خبری از برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت آزادسازی سوسنگرد خبر داد.



وی ادامه داد: در زمان محاصره سوسنگرد در تاریخ 25 آبان ماه سال 59 بلافاصله امام(ره) دستور آزادسازی آن را صادر کردند که با اطاعت از دستور رهبر کبیر انقلاب روز بعد 26 آبان ماه سوسنگرد آزاد شد.



مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه سوسنگرد به عنوان شهر مقاومت نامیده شده است، افزود: مقاومت رزمندگان در سوسنگرد مثال زدنی است همچنین اطاعت از ولایت فقیه در آن زمان از موارد کلیدی است که باید به آن توجه ویژه داشت.



قاسمی عنوان کرد: مراسم گرامیداشت آزادسازی سوسنگرد در مراکز نظامی، سالگرد آزادسازی در شهرستان‌ها، سرکشی از خانواده‌های شهدای سوسنگرد، خاطره‌گویی فرماندهان دفاع مقدس در رادیو و تلویزیون، خاطره‌گویی در خوابگاه‌ دانشگاه‌‌ها در 25 و 26 آبان ماه و چاپ و توزیع برشورهای مربوط به سوسنگرد از برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.



وی یادآور شد: 26 آبان ماه ساعت 17:30در مسجد امام حسین(ع) با حضور آحاد مردم و سخنرانی سردار قیاسی از برنامه‌های محوری بنیاد است و همچنین رونمایی از سرود و موزیک ویدویی با محوریت صلح و آزادی 25 آبان ماه در نمایشگاه بین‌المللی انجام می‌شود.

captcha