نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به کارکردهای شبکه ملی اطلاعات و خلأ محتوای دینی در فضای مجازی، اظهار کرد: هماکنون حجم محتوای دینی و قرآنی در فضای مجازی به گونهای است که هنوز به میزان نیاز مردم پاسخگو نیستیم، اما تولید محتوای فاخر مردم مسأله بسیار مهمی است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: سازمان با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برنامههای متعددی را در دستور کار خود دارد و سعی داریم بخش محتوای دینی و قرآنی فضای مجازی را تقویت کنیم.
بخشی از محتوای دینی فضای مجازی برعهده ایکناست
وی بیان کرد: بخشی از تأمین محتوای دینی بر عهده خبرگزاری ایکناست و سازمان هم این آمادگی را دارد تا ظرفیتهای تکنیکی را در اختیارتان بگذارد تا این کار گسترش یابد.
جهانگرد اظهار کرد: هر اندازه معارف قرآنی و اخبار فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی پخش شود، سبب گسترش آگاهی مردم به خصوص جوانان میشود. اگر بتوانیم وجوه مختلف پیامهای قرآنی را اشاعه دهیم، سبب جذب بیشتر جوانان و مخاطبان در حوزه معارف قرآنی می شود که هم برکت دارد و هم یک وظیفه ملی و استراتژیک ماست.
وی یادآور شد: پیشنهادمان به سازمان فناوری اطلاعات آغاز فعالیتهای خبرهای مولتی مدیاست و برای تحقق این امر امکانات فنی را دراختیارتان میگذاریم. همچنین توصیهمان تولید اپلیکیشن موبایلی است که برای محصولات تان فراهم کنید تا جوانان به راحتی از آن بهرهمند شوند.
ایکنا میتواند شبکه اجتماعی راه بیاندازد
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: خبرگزاری ایکنا میتواند شبکه اجتماعی راه بیندازند و در کنار آن یک اپلیکیشین ایجاد کند.