حجتالاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی هشتمین جلسه هیئت مدیره این اتحادیه امروز، 27 آبانماه اظهار کرد: بررسی موضوع تفاهمنامه منعقد شده از سوی اتحادیه با نهضت سوادآموزی استان درخصوص ریشهکنی بیسوادی قرآنی در سطح استان از جمله مواردیست که طی این جلسه به آن پرداخته میشود. براساس بررسی انجام شده 52 هزار بیسواد در سطح استان است که براساس تفاهمنامه انجام گرفته مقرر شد توسط تشکلهای قرآنی وابسته به اتحادیه این افراد با محوریت قرآن باسواد شوند.
وی ادامه داد: همچنین نقطهنظرات درخصوص سامانه آموزشی مساق مورد ارزیابی قرار میگیرد. از سوی دیگر طرح مؤسسه «نت» ویژه مؤسسات توانمند سطح استان نیز بررسی میشود. بر اساس این طرح درنظر داریم تا فضای مجازی را در حوزه مؤسسات قرآنی توسعه دهیم و از سوی دیگر در برخی از شهرستانها هزینه گزافی از سوی کافینتها برای استفاده کاربران از اینترنت اخذ میشود و از جهت دیگر مشکلاتی چون کامپیوتر و نبود خط ثابت ...نیز برای استفاده از اینترنت وجود دارد.
امیدیان عنوان کرد: طی طرح نت درنظر داریم تا مؤسساتی که مجهز به تجهیزات کامپیوتری هستند در این طرح شرکت کنند و از سوی دیگر موضوعی برای درآمدزایی مؤسسات باشد و مؤسسات توانمند شناسایی شوند.
وی بیان کرد: همچنین طی این جلسه بر روی نمایندگانی که از سوی اتحادیه به مجمع عمومی که 26 آذرماه در مشهد مقدس برگزار میشود، بحث و تبادلنظر میشود.
امیدیان با اشاره به اینکه حدود 60 مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی عضو اتحادیه هستند، ادامه داد: بر این اساس میتوانیم شش نماینده به مجمع عمومی معرفی کنیم. لذا باید کمیتهای تشکیل شود تا احراز شرایط نمایندگان را بررسی کند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان اضافه کرد: همچنین طی این جلسه درخصوص مراحل اجرایی جشنواره قرآنی کودک، جوان و خانواده و زمان دقیق اعلام فراخوان ثبت نام بحث و تبادلنظر میشود تا در دهه فجر اختتامیه آن با معرفی نفرات برتر برگزار شود.
امیدیان عنوان کرد: حجتالاسلام موسوی، دبیر کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد استان، کوشکی، نماینده قرارگاه فرهنگی خاتمالاوصیا(عج) در استان و محمد لروند، مسئول دارالقرآن لرستان از میهمانان این جلسه خواهند بود و درخصوص مفاد تفاهمنامه و بهرهمندی از ظرفیتهای دو طرفه بحث و تبادلنظر میشود.
وی با اشاره به تنظیم بیانیه از طریق هیئت مدیره اتحادیه استان و به تبع آن به امضای مسئولان خانهها و تشکلهای قرآنی استان در این جلسه، عنوان کرد: از آنجا که مؤسسات خودشان خودجوش راهاندازی شدهاند و بهصورت داوطلبانه مدیرتشان را به سازمان تبلیغات دادهاند و مجوز فعالیتهایش را یا از ارشاد و یا تبلیغات اخذ کردهاند لذا این بیانیه مبنی بر درخواست تشکلهای قرآنی با موضوع اینکه متولی امور مؤسسات قرآنی کشور به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شود.