کد خبر: 3453848
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴

خدمت‌رسانی به زوار اربعین با عنایت امام حسین(ع) و اهتمام مردم انجام می‌شود

گروه اجتماعی: شهردار چذابه با اشاره به یاری‌رسانی همه دستگاه‌های استان خوزستان در امر خدمت‌رسانی به زوار امام حسین(ع) در پایانه مرزی چذابه، گفت: همه این اقدامات با عنایت امام حسین(ع) و همت مردم انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، محمد صفری، معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز و شهردار چذابه در آئین‌ رونمایی از بیرق اباعبدالله(ع) که در پایانه مرزی چذابه در حال برگزاری است، با بیان اینکه با تدابیر آیت‌الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه درخوزستان، طی سه سال گذشته مرز چذابه به‌ یکی از گذرگاه‌های مردمی پیاده‌روی اربعین حسینی تبدیل شده است، گفت: با همت همه دستگاه‌های استان به‌ویژه دستور استاندار خوزستان، فرمانداری دشت‌آزادگان و حج و زیارت، اقدامات خدمت‌رسانی به زوار امام حسین(ع) در این پایانه مرزی انجام می‌شود.

وی گفت: شهرداری اهواز نیز خدمات فرهنگی، شهری، تجهیزات، ماشین‌آلات، نظافت، اطفاء حریق، حمل و دفع پسماندها را در این پایانه انجام می‌دهد.

صفری با بیان اینکه همه این اقدامات با عنایت امام حسین(ع) و همت مردم صورت گرفته است، در پایان از خدمات شهرداری منطقه چهار تهران، شهرداری بستان، سوسنگرد، ابوحمیظه و کوت سعید نعیم قدردانی کرد.

همچنین، در این مراسم مجیدی‌پور فرماندار دشت‌آزادگان نیز با بیان اینکه امروز سالروز آزادسازی سوسنگرد قهرمان است، گفت: این منطقه توسط فرزندان سلحشوری آزاد شد که در پیش چشم پدران و مادرانشان به شهادت رسیدند.

وی بیان کرد: به منظور تسهیل عبور و مرور زائران امام حسین(ع) امکان صدور ویزا در سوسنگرد و دشت‌آزادگان فراهم شده است.

captcha