کد خبر: 3454279
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷

فعالیت ۱۳۲ مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در کشور

گروه اجتماعی: معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور از فعالیت ۱۳۲ مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در کشور خبر داد و افزود: آموزش‌های ارائه شده در این مراکز بر اساس نیاز و مقتضیات جامعه ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محسن قرنفلی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور امروز، 27 آبان ماه در چهل و یکمین گردهمایی معاونان آموزشی واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، سازمان‌ها و مراکز جهاد دانشگاهی سراسر کشور در سنندج، با اشاره به اینکه مرکز آموزش جهاد دانشگاهی کشور در چند سطح آموزشی فعالیت می‌کند، گفت: دانشگاه علمی کاربردی، مهارت‌های تخصصی، آموزش در پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها از جمله آموزش‌هایی است که توسط جهاد دانشگاهی ارائه می‌شود.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور عنوان کرد: این مراکز با شعار «آموزش برای همه مردم، همه‌جا و همه‌وقت» که یک شعار علمی و واقعی است نسبت به آموزش همه‌ی اقشار در رشته‌های مختلف اقدام کرده است.
وی در رابطه با عملکرد شش ماهه مراکز آموزش جهاد دانشگاهی کشور، اعلام کرد: درآمد حوزه آموزش در نیمه اول سال جاری 265 میلیارد ریال بوده است که واحد تهران با درآمدی بالغ بر 2 میلیارد و 800 میلیون تومان، پردرآمدترین مرکز آموزش کشور بوده است.
قرنفلی در رابطه با جذب فراگیران نیز ذکر کرد: 240 هزار نفر فراگیر را در شش ماهه نخست سال جاری جذب کرده‌ایم که استان یزد با جذب 21 هزار فراگیر، اولین استان کشور در زمینه جذب فراگیران بوده است.

کردستان جزء 10 استان اول جذب فراگیر
وی با اشاره به اینکه استان‌های مشهد، آذربایجان غربی، تهران، البرز، کرمان، کردستان، اصفهان و آذربایجان شرقی جزء 10 استان برتر در زمینه جذب فراگیران بوده‌اند، بیان کرد: خوشبختانه استان کردستان نیز در این زمینه جزء 10 استان اول کشور بوده است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور در رابطه با درآمدهای ناشی از آموزش‌های آزاد، اظهار کرد: در این زمینه در شش ماهه نخست امسال 220 میلیارد ریال در دوره‌های آموزش آزاد، درآمدزایی و 175 هزار نفر فراگیر داشته‌ایم که مشهد جزء استان‌های اول کشور در این زمینه بوده است.
وی در رابطه با درآمد ناشی از قراردادهای آموزشی نیز اعلام کرد: در این زمینه نیز 45 میلیارد ریال درآمد داشته‌ایم که بیشترین میزان آن مربوط به جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی بوده است.
قرنفلی عنوان کرد: درآمد مرکز آموزش جهاد دانشگاهی کشور در شش ماهه نخست سال گذشته، 22 میلیارد ریال بوده که در شش ماهه نخست سال جاری به 26 میلیارد ریال افزایش پیدا کرده و رشد 18 درصدی داشته است.

وی ادامه داد: در زمینه آموزش فراگیران در نیمه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته رشد 100 درصدی داشته‌ایم که این آمار با وجود کمبود اعتبارات نشان‌دهنده یک موفقیت برای این مرکز است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور گفت: راه‌اندازی سامانه اطلاعات آموزشی و سامانه هیئت علمی به منظور انجام آسان‌تر اقدامات مربوط به ارتقاء و جذب هیئت علمی از جمله اقدامات موفق واحد آموزش جهاد دانشگاهی کشور است.

برگزاری 672 همایش در زمینه‌های مختلف
وی در رابطه با همایش‌های در دست انجام این واحد نیز ذکر کرد: 672 همایش در زمینه‌های مختلف علوم پزشکی، هنر، علوم انسانی، فنی و مهندسی و کامپیوتر انجام می‌شود.

قرنفلی، تنظیم مدل شایستگی مدرسان زبان را از دیگر اقدامات شاخص این نهاد اعلام کرد و افزود: آموزش زبان یک آموزش فرهنگی است که باید با حساسیت زیادی دنبال شود.

وی با اشاره به نقش مهم مدرسان زبان در فراگیری آن، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز بر آموزش زبان انگلیسی به عنوان یکی از نیازهای امروز تأکید کرده و آن را امری مهم دانسته‌اند که زندگی مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی در ادامه ذکر کرد: 35 واحد در کشور در حال حاضر در زمینه آموزش زبان انگلیسی با حضور 200 هزار نفر فراگیر فعالیت دارند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور از فعالیت 132 مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در کشور خبر داد و افزود: آموزش‌های ارائه شده در این مراکز بر اساس نیاز و مقتضیات جامعه ارائه می‌شود.
وی از به‌کارگیری مدل ارزیابی و رتبه‌بندی مرکز آموزشی خبر داد و خاطرنشان کرد: از 132 مرکز آموزشی فعال در کشور تا کنون 51 مرکز از طریق این مدل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و امیدواریم تا پایان سال تمامی مراکز آموزشی مورد ارزیابی قرار گیرند.
قرنفلی ادامه داد: هر یک از مراکز آموزشی دارای نقاط قوت و ضعفی است که از طریق این مدل می توان آنها را احصا کرده و نسبت به تقویت و یا رفع آنها اقدام کرد.
وی تصریح کرد: طرح تحول نظام سلامت با تمام تاثیرات مطلوب خود، دارای یک نقطه ضعف است که آن هم در نظر گرفتن کمک پرستار در بیمارستان‌هاست که جهاد دانشگاهی طی اقدامی به عنوان یکی از پروژه‌های ملی خود اقدام به آموزش کمک پرستار کرده است و می‌توان آن را یکی از پروژه‌های افتخارآمیز جهاد دانشگاهی دانست.
قرنفلی در رابطه با فعالیت‌های بین المللی این واحد نیز، بیان کرد: آموزش کارکنان وزارت برق عراق، همکاری با کمیسیون مشترک ایران و عراق، مشارکت در کارگروه کمک‌های توسعه‌ای وزارت امورخارجه از جمله فعالیت‌های بین المللی واحد آموزش جهاد دانشگاهی کشور است.
وی ادامه داد: جهت فعالیت و همکاری با کمیسیون مشترک ایران و عراق، سه نهاد آموزشی معرفی شده‌اند که شامل جهاد دانشگاهی، فنی و حرفه‌ای و مدیریت صنعتی است و انتخاب جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از این مراکز فرصتی برای ارتقای جایگاه این نهاد در سطح بین المللی است.
معاون آموزش جهاد دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: درصدد هستیم تا دوره‌های آموزش الکترونیکی را ارتقا بخشیم که این مهم نیازمند تلاش همه واحدهای آموزشی کشور و سرمایه گذاری در این بخش است.
وی در ادامه از فعال کردن یک مرکز آموزش الکترونیک در جهاد دانشگاهی در آینده خبر داد.
قرنفلی در پایان درصد جذب دانشجو در دانشگاه و مؤسسات علمی کاربردی جهاد دانشگاهی را در مقطع کاردانی 59 درصد و در مقطع کارشناسی 70 درصد اعلام کرد و یادآور شد: موفقیت‌های به دست آمده در واحد آموزش جهاد دانشگاهی مرهون تلاش مجموعه و همفکری تمامی واحدهای آموزش سراسر کشور بوده است.

captcha