کد خبر: 3455778
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹
فردا؛

برگزیدگان جشنواره «دفاع ماندگار» در آستارا معرفی می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول دفتر کانون بسیج رسانه آستارا از معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای این شهرستان با عنوان «دفاع ماندگار» همزمان با هفته بسیج خبر داد.

پیمان ناصری‌زارع، مسئول دفتر کانون بسیج رسانه شهرستان آستارا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای آستارا که با محوریت دفاع مقدس برگزاری شد، مورد استقبال فعالان عرصه خبر و خبررسانی قرار گرفت.

وی اشاعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، آشناکردن مردم به ویژه نوجوانان و جوانان با دوران دفاع مقدس و رشادت‌های رزمندگان اسلام در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و افزود: تقدیر از تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر رسانه‌ای مرتبط با دفاع مقدس در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شود.

ناصری‌زارع با بیان اینکه 56 اثر در طول مدت فراخوان به دبیرخانه جشنواره تولیدات رسانه‌ای با محوریت دفاع مقدس ارسال شده است، گفت: از این تعداد دو اثر در بخش عکس و بقیه در دیگر بخش‌ها شرکت کرده‌اند.

مسئول دفتر کانون بسیج رسانه آستارا با اشاره به اینکه جشنواره تولیدات رسانه‌ای با محوریت دفاع مقدس و با عنوان «دفاع ماندگار» برای نخستین‌بار در این شهرستان برگزار شده است، تصریح کرد: این جشنواره به همت سپاه ناحیه آستارا و بسیج رسانه و با مشارکت فرمانداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شده است.

وی در پایان با بیان اینکه مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر جشنواره ساعت 10 صبح فردا، 2 آذر در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی بندر آستارا برگزار می‌شود، گفت: در این مراسم از 5 خبرنگار خبرگزاری و مطبوعات برگزیده جشنواره تولیدات رسانه‌ای و همچنین از برگزیدگان جشنواره مدرسه عشق و شاعران بسیجی با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل می‌‌آید.

به گزارش ایکنا، این جشنواره در 5 بخش خبر، گزارش، مصاحبه، مقاله و عکس برگزار شد.

captcha