کد خبر: 3458743
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷

برپایی نمایشگاه «از مدینه تا شام» به همت کانون فرهنگی حاجی‌آباد اراک

گروه هنر: نمایشگاه «از مدینه تا شام» به همت کانون فرهنگی ـ هنری شهدای حاجی‌آباد مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اراک با بازسازی مسجد پیامبر(ص)، خانه حضرت زهرا(س) و خرابه‌های شام به همراه پوسترهای عفاف و حجاب برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به مناسبت ایام اربعین حسینی نمایشگاه «از مدینه تا شام» به همت کانون فرهنگی - هنری شهدای حاجی‌آباد مسجد حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان برپا شده است، این نمایشگاه شامل مسجد پیامبرگرامی اسلام(ص)، منزل حضرت فاطمه زهرا(س) و کوچه‌های بنی‌هاشم است.

همچنین قبرستان بقیع، بیت‌الاحزان، نخلستان  و چاه کوفه که یادآور درد دل‌های امام علی(ع) با خداوند است در این نمایشگاه بازسازی شده است، در گذر تاریخ  تلاش شده است خیمه‌گاه امام حسین(ع)، گودی قتلگاه، تل زینبیه و خرابه‌های شام نیز به صورت ملموس برای بازدیدکنندگان نمایش داده شود.

همچنین علاوه بر این بازسازی وقایع عاشورا نمایشگاه پوستر نیز با موضوع عفاف و حجاب و به منظور بیان ارتباط واقعه عاشورا با امر به معروف و نهی از منکر برپا شده است، به طور کلی تلاش شده فضای تاریخی با مباحث روز جامعه مانند بدحجابی پیوند زده شود.

یادآور می‌شود؛ این نمایشگاه به همت کانون فرهنگی - هنری شهدای حاجی‌آباد برپا شده و تا روز جمعه، سیزدهم آذرماه برای بازدید عموم علاقه‌مندان دایر است.

captcha