کد خبر: 3459030
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
اسلامی تشریح کرد:

تلفیق طب سنتی و طب نوین کارویژه بسیج جامعه پزشکی است

گروه سلامت: مسئول تعلیم و تربیت بسیج جامعه پزشکی با اشاره بر نقش بسیج جامعه پزشکی در هدایت و ترویج طب سنتی بر خارج کردن شیادآن از این عرصه خبر داد.

حجت الاسلام محمد علی اسلامی مسئول تعلیم و تربیت بسیج جامعه پزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه امید به بهبود وضعیت طب سنتی در ایران بسیار است اظهار کرد: وقتی این مسأله در بین طلاب و استاتید حوزه به آن پرداخته می‌شود به این معنی است که افق‌های روشنی برای آن دیده می‌شود.

وی تأکید کرد:خوشبختانه نگاه مردم هم به طب سنتی تغییر پیداکرده و بسیار مثبت شده است چنان که برخی اظهار کرده‌اند ازطریق آموزه‌های این طب توانسته بر برخی بیماری‌های صعب العلاج نیز فائق آیند.

اسلامی عنوان کرد: طب سنتی مورد نظرما طبی تلفیقی از همان طب قدیم، آموزه‌های اسلامی و طب نوین است.پ

وی ادامه داد: سرآمدان طب قدیم در واقع فیلسوفان مشهور جهان اسلام بوده و اتفاقا از کسانی هستند که خدمات شایانی را به دنیای اسلام ارزانی داشته‌اند.

اسلامی اعلام کرد: بسیج جامعه پزشکی، سازمان‌ها و پژوهشکده‌های وابسته به آن برنامه‌های مختلفی برای ترویج طب سنتی در نظر گرفته ست از جمله آن می‌توان به برقراری ارتباط بین طب سنتی و طب نوین اشاره کرد.

وی تصریح کرد: اعتقاد بسیج جامعه پزشکی بر این است که برای ترویج و توسعه طب سنتی باید یک ارتباط منطقی بین طب نوین و سنتی برقرار کرد، اگر این دو کنار هم قرار گیرند و طبیب پلی بین‌آنها قطعا می‌توان نتیجه مطلوبی از آن گرفت.

وی در ادامه به آفات طب اسلامی و طب سنتی اشاره کرد و اظهار کرد:آفت طب اسلامی در حال حاضر دکان‌هایی است که به این نام ایجاد شده و عده‌ای به این نام از آن سوء استفاده می‌کنند که ما وظیفه خود می‌دانیم در این راه وارد شده نقش هدایت‌گری و نظارت را برعهده بگیریم تا بتوان این شیادان را از این عرصه‌ها خارج کرد.

captcha